Çorum’un gerdanlığı hayırlı olsun

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Farklı Seviyeli Köprülü Kavşak Projesi’nin şehre hayırlı olmasını temenni etti.

23 Nisan 2023 Pazar 14:20
Çorum’un gerdanlığı hayırlı olsun

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Çevre Yolu’nda yapımı tamamlanarak trafiğe açılan Farklı Seviyeli Köprülü Kavşak Projesi’nin şehre hayırlı olmasını temenni etti. Kavuncu, kavşak yatırımını Çorum’uun gerdanlığı olarak tasvir etti.

İşte o açıklama:

8 İLÇE 150 BİN NÜFUS

150 bin nüfusa sahip İskilip, Bayat, Uğurludağ, Oğuzlar, Dodurga, Laçin, Osmancık, Kargı 8 ilçemizi, Samsun-Çorum-Ankara Çevre Yolundan; Çorum merkez Akşemseddin Caddesi’ne bağlayan “Farklı Seviyeli Köprülü Kavşak Projemiz ”in yapımı tamamlanarak, değerli hemşehrilerimizin hizmetine sunuldu.

YENİ YATIRIMIN FAYDALARI

4,2 km Bağlantı Yolları, Toprak Tesviye, Sanat Yapıları, Köprü ve Üstyapı İşlerini kapsayan projemiz; "önce Bakanlık tarafından, ciddi trafik yoğunluğuna  ve ciddi trafik kazalarına da sebep olabilecek olan, şu anki İskilip kavşağı gibi Hemzemin Işıklı Kavşak olarak planlanıp ihale aşamasında iken,  Sn Bakanımızla konuyu detaylı bir şekilde görüşüp, sonrasında ısrarlı takibimiz sonucunda proje değişikliğine gidilerek bu günkü seviyeli, köprülü kavşak haline dönüştürülen ve 9 ay gibi kısa bir sürede tamamlanan Seviyeli, Köprülü Kavşak Ramazn Bayramımızla birlikte trafiğe açıldı.

Artık bu yolda sıklıkla yaşanan trafik kazaları en aza indirilmiş olacak, 8 ilçemiz Çorum’a kesintisiz ve güvenli bir şekilde bağlanacaktır. Yaşanan acılar, kayıplar ve konforsuzluklar son bulacaktır. Çorum merkeze girişte trafik akışı rahatlıyacak, trafik yoğunluğu azalacak ve Ankara-Samsun’dan gelen trafik, İskilip-Osmancık trafiğine takılmadan akacaktır. Bu muazzam eser şehrimiz Çorum’a ve kıymetli hemşehrilerimize hayırlı, uğurlu olsun.

‘EMEK VERDİK, HİZMETE DEVAM EDECEĞİZ’

Memleketimizin her noktasında hemşehrilerimize en iyi hizmetin sunulması için ilimizi bu tarz projelerle donatılmaya devam edeceğiz. Zira Çorum ülkemizi Türkiye Yüzyılı’na taşıyacak bölgesinde potansiyeli en yüksek olan şehirlerin başında gelmektedir. Bunun yanında özellikle kadirşinas hemşehrilerimiz de hizmetlerin en iyilerine layıktır.  Bu anlayışla bundan önce olduğu gibi, bundan sonrada tüm paydaşlarımızla vatandaşlarımızın huzuru, rahatı ve geleceği için, daha güzel bir Çorum için daha çok çalışmaya ve hizmet üretmeye devam edeceğiz.

EMEKTARLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Yol medeniyettir, gelişmedir kalkınmadır şiarıyla, ilimiz Çorum ve ülkemizin dört bir yanındaki hizmetleri vesilesiyle en başta, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Ulaştırma Bakanımız Sn. Adil Karaismailoğlu'na, Çorum Belediyemize, Teşkilatlarımıza, Karayolları Genel Müdürümüze, Bölge Müdürümüze, yüklenici firmaya ve emeği geçen herkese, Çorum’lu hemşehrilerimiz adına şükranlarımı sunuyorum."

Son Güncelleme: 25.04.2023 22:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
By 2023-04-23 14:52:59

Sakalli, araçtaki çakarlari soktur. Geciş ustunlugun yok!

Misafir Avatar
Çakar Takar Akar  2023-04-23 21:54:42 @By

Vekillik bitti uyarayim!

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
Çakar Takar Akar Kokar 2023-04-23 20:40:47 @By

Vekillerin sisteme kaydettikleri iki aracı, trafikte “geçiş üstünlüğü”ne sahip oluyor, “mavi-kırmızı çakar” takabiliyor.

Beğenmedim! (14)
Avatar
Vatandaş 2023-04-23 14:34:51

Sesli güldüm kavuncuya

Avatar
Çok komik 2023-04-23 19:10:57

Çok komik olmuş

Avatar
Çorumsuz 2023-04-23 15:50:58

Ya hayret dahi edemiyorum artık... Taralı alanda araba durdurup geçene el sallamak nedir ya?

Avatar
Muzaffer Erkin 2023-04-23 16:07:02

Taralı alana (hem de iki kere) park ettiği için vekilimize cezai işlem uygulanacak mı yoksa hikmetinden sual olunmaz mı? Yoksa yanlışım var mı ahali, hatalı park değil mi bu?

Avatar
Mehmet 2023-04-23 15:49:53

Çevre illere buradan geçerek yatırım götürebilirsiniz diye işaret etmeye çıkmış vekilim, yoksa bitmemiş köprü yanında ne yapıyor ki?

Avatar
Serkan 2023-04-23 15:52:44

4 yılın sonunda vükelamızın iftiharı, bitmemiş üst geçit.

Avatar
Baliç 2023-04-23 18:29:47

Sayın kavuncu bey nakliye treni hava su kadar ihtiyaç kırıkkaleye kadar samsuna gidiyoruz sivas kavşağında sonra çorum yazıyor karayollarına sözünüz geçmiyordu büyük ayıp samsun ank yolu yazıyor koca bir il yok