Çorum’un trafiğini konuştular

Emniyet Müdürü Mehmet Gülser'in ÇOSİAD'ı ziyaretinde Çorum trafiği ve kavşak kontrol merkezleri sorunlarıyla ilgili görüş alıverişinde bulunuldu.

20 Kasım 2019 Çarşamba 23:33
Çorum’un trafiğini konuştular

Emniyet Müdürü Mehmet Gülser, Çorum Organize Sanayi Bölgesi Sanayicileri ve İşadamları Derneği’ni (ÇOSİAD) ziyaret etti. Emniyet Müdürü Mehmet Gülser, yaptığı konuşmada, “Bölgemizi ve ilimizi tüm kurumlarla ve sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte çalışmaya, üretmeye teşvik ederek devlete katkı sağlamaya devam ediyorsunuz. Bu mutluluk verici, ancak daha çok çalışmalıyız, çalışana daha çok iş var” dedi.

ÇOSİAD Başkanı Hayri Şamlı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Hepimiz, elbirliği içinde çalışıp emek harcayarak istihdamı artırmak için çabalıyor, ülke ekonomisine, bölgemize ve ilimize katkı sağlıyoruz.” diye konuştu.

Emniyet Müdürü Gülser de, Çorum’dan çok memnun olduklarını, kentin temiz ve huzurlu bir şehir olduğunu, girişimci bir yapısının olduğunu belirterek,  “İnsanlar heyecanlı ve hep bir şeyler yapmaya, yapılanın üstüne koymaya hevesliler, ancak tanıtım noktasında bir yetersizlik var. Çorum için, Çorum’u tanıtmak ve daha ileri götürmek için elbirliğiyle daima çalışacağız. Üstümüze düşen bir vazife olduğunda da bizim kapımız her zaman açık, bekleriz” dedi.

Toplantıda ayrıca Çorum trafiği ve kavşak kontrol merkezleri sorunlarıyla ilgili görüş alıverişinde bulunuldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Huzur sokağı 2019-11-21 11:56:06

Huzurdan ne anlıyoruz?Çorum huzurlu bir kent ise,huzurlu olmayan kentler neresidir?

Avatar
Ahmet 2019-11-21 10:12:03

5-6 ay önce çok özel trafik uzmanları getirilip ücreti karşılığında yardım alınıyordu, caddedeki yaya geçitleri azaltılacaktı. Başkan bey güzel pozlar veriyordu. Yaya geçidi çoğaldı, duba dikildi :)

banner165