Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Çorum'da

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Çorum mitingi bugün gerçekleştirilecek.

25 Mart 2024 Pazartesi 00:05
Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Çorum'da

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Çorum mitingi bugün gerçekleştirilecek.

GÜNAY: ‘BÜYÜK HEYECAN YAŞIYORUZ’

AK Parti İl Başkanı Av. Murat Günay, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı bugün Çorum’da ağırlayacak olmanın büyük bir heyecanını yaşadıklarını söyledi.

YEREL SEÇİME İDDİALI HAZIRLANDIK’

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerine tüm seçim bölgelerinde iddialı bir şekilde hazırlandıklarını vurgulayan Günay, tüm teşkilatların seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdürdüğünü, hedeflerinin 16 belediye başkanlığını kazanmak olduğunu savundu.

'DÜNYA LİDERİ, MAZLUMUN UMUDU'

‘Seçim çalışmaları çerçevesinde bugün dünya lideri, kimsesizlerin kimi, mazlumların ve ümmetin umudu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Çorum’a gelecek” diyen Günay,  Kadeş Meydanı’nda düzenlenecek olan açık hava toplantısının saat 15.30’da başlayacağını duyurdu.

ERDOĞAN SEVDALILARINA DAVET

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı her defasında on binlerce kişinin katıldığı mitinglerle Çorum’da misafir ettiklerini belirten Günay, Recep Tayyip Erdoğan sevdalılarını Kadeş Meydanı’na davet ettiğini kaydetti.
 

Son Güncelleme: 25.03.2024 11:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İSKİLİP 19 2024-03-25 13:18:45

Alnını Ak ı ile Aşkla çalışan Aşkın başkan ve İskilip de de Alnının Ak ı ile çalışacak İsmail Çizikci başkan. Halkın yaşam seviyesini artırmak için çabalıyorlar, araştırıyorlar.
Şimdi ilçemizde görevli kendi partisi tarafından seçilmeyen kapı kapı parti arayan aday 2 gecedir canlı yayın yapıyor.

Avatar
Oy yok 2024-03-25 16:04:10

Ne gelirim ne de oy veririm. Güzel milletimizi ayrıştıra ayrıştıra herkesi birbirine düşman ettin. Vebalini ahirette öde inşAllah

Avatar
SOSYAL VATANDAŞ 2024-03-27 09:21:24

Hiç kusura bakmayın değişim şart oylar yeniden refah partisine