Dere'den sert cevap

Millu Savunma Bakan Yardımcısı Muhsin Dere'den sert cevap

20 Eylül 2022 Salı 13:53
Dere'den sert cevap

Milli Savunma Bakan Yardımcısı hemşehrimiz Muhsin Dere bazı çevrelerce hakkında yapılmaya  çalışılan algı operasyonlarına sert cevap verdi.
Dere'nin fazla maaş aldığı iddialarına verdiği cevap şöyle: "Terbiyesizliği , utanmazlığı, iftirayı meslek edinmeyin, beni anladığınız dilden konuşturmayın. Bakanlığımızın iki şirketin de görevim var, mevzuata uygun olarak sadece birinden ek ücret alıyorum. Bakan yardımcısı maaşım ve ek görev ücretim dahil aldığım toplam maaş ve ücret 50.000 (elli bin) TL civarında. Başka hiçbir yerden beş kuruş gelirim de yok. Allah’a şükür ülkemiz şartlarına göre gayet iyi olan bu maaş da fazlasıyla yetiyor.
Yalanlarınızı sürdürürseniz hakkınızda yasal yollara başvuracağım."

Son Güncelleme: 20.09.2022 14:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yorumcu 2022-09-20 14:09:34

Sayın bakanım, o adamlar da utanma yok. Kimden para alırlarsa onların düdüğünü çalarlar. Beslendikleri yerden emir gelmiş ki saldırı pozisyonuna geçmişler. Müsterih olun, Sungurlu da Çorumlu da sizinle. Size itibar suikasti düzenleyenlerin bu millette hiçbir karşılığı yok. Onların tek karşılığı sağa sola işe yerleştirdikleri adamlarda. Milletin sizden beklentisi boşa çıkarmayın. Çorumumuza bol bol gelin gidin, birilerinin uykusu kaçsın. Selametle...

Avatar
Ali 2022-09-20 14:31:31

Bazı beslemeler var . Onlara 3 kuruş verince başkalarına iftira atıyor . Bu vatandaş ilerde önümü keser diye şimdiden iftira dosyası oluşturuyor .

Avatar
Yorumcu ve troll kafalara itafen 2022-09-22 10:35:31

Dogru soyluyosun bizim memlekete gram faydamiz yok , sizin gram faydaniz var , hatta sizin külçe külçe faydaniz var. Çünkü siz gram ile doymazsiniz , 20 yildir doymadiginiz gibi. Sizin tika basa doymaniz lazim, memlekette hic birsey birakmadiniz sata sata, yiye yiye. O kadar yediniz ki simdi de birbirinizi yiyorsunuz. Asil sizden bikti millet, agabananizdan da bikti ama caresiz biraktiniz insanlari. Diktator rejiminiz ile insanlara o kadar korku saldiniz ki, kimse itiraz edemiyor. Ama az kaldi , elbet bu saltanat bitecek, fitil fitil odeyeceksiniz yaptiklarinizi YORUMCU ve aktrol tayfa.

Avatar
Yav he he 2022-09-21 06:51:46

1. sira Akp Corum Milletvekili Adayi olacak , goruceksiniz bak. Boyle haberlerle Muhsin Dere'yi Corum'a hazirliyorlar. Bizde biliyoruz, kendiside biliyor 3-5 yerden maas aldigini. Hangi Akp'li burokrat 50 bin Tl ile gecinir. Gecin bu haberleri, bazilari inanabilir ama biz yemeyiz.

Avatar
TERBİYE 2022-09-21 08:10:04

BİRİSİ AZ BİRAZ ÖN PLANA ÇIKIP BİRŞEYLER YAPMAYA GÖRSÜN HEMEN ARKASINDAN ÖNÜNDEN YALANLAR DOLANLAR İFTİRALAR BAŞLIYOR BIRAKIN ADAM MEMLEKETİNE HİZMET ETSİN.
HATTA FAZLA İŞ YAPIYORSA GEREKLİ SORUMLULUK ÜÇRETİNİDE ALSIN HAAA ÇALIŞMAK HAK ETMEK KAYDIYLA.

Avatar
Asil siz goreceksiniz yolun sonunu 2022-09-22 06:31:42

Yorumcu rumuzu ile yorum yapan Muhsin Dere'nin trollune söyluyorum. Yolun sonu görünüyor demissin son yorumunda. Biz zaten yolun sonundayiz, sizler ve yandaslar ülkeyi o kadar sömürdunüz ki bize yuruyecek yol bile birakmadiniz, bizim kayip edecegimiz birsey yok. Asil siz dusunun, sizin icin yolun sonu gozukuyor. Haziranda gorursun o yolun sonunu...

Avatar
Yorumcu 2022-09-21 16:17:37

Yav he he rumuzu ile yorum yazan şahıs, memlekete gram faydanız yok ama iş fitneye, yalana gelince elinize kimse su dökemez. Şehir sizden de sizin ağababalarınızdan da bıktı. Yolun sonu görünüyor...

Avatar
Yusuf demir 2022-09-22 17:33:10

Fettosiler yine cirkin ifiralarına baslamıslar sizi iyi tanıyoruz, yolun acık kılıcın keskin olsun muhsin baskan.