Dikkat! Çorum'da vaka sayısı yine arttı

Eylül ayında vaka sayısını yüzde 50 düşürmeyi başaran Çorum'da Ekim ayı birlikte tekrar artış yaşanıyor.

20 Ekim 2020 Salı 17:23
Dikkat! Çorum'da vaka sayısı yine arttı

Geçtiğimiz ay düşüşe geçen Çorum’daki koronavirüs vakalarının Ekim ayında arttığı öğrenildi. Açıklamayı Vali Mustafa Çiftçi yaptı.

Valii Mustafa Çiftçi  İçişleri Bakanlığı’nın Koronovirüs Salgını Ek Tedbirleri Genelgesi kapsamında Çorum-Ankara yolundaki Polis Uygulama Noktasında denetime katıldı. Denetimde maske, sosyal mesafe, emniyet kemeri, HES kodu kontrolünü görevlilerle birlikte bizzat yapan Vali Mustafa Çiftçi, vatandaşları almaları gereken tedbirler konusunda da uyardı.

Bu arada gazetecilerin sorularını yanıtlayan Vali Mustafa Çiftçi geçtiğimiz Eylül ayında düşüşe geçen ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın da yüzde olarak düşüş oranını verdiği Çorum’daki koronavirüs vakalarının Ekim ayı birlikte tırmandığını bildirdi. Son iki haftadır Çorum’da vaka sayısının arttığını dile getiren Çiftçi, bir hafta boyunca yapılacak denetimlerle vaka sayısının yeniden kontrol altına alacaklarını söyledi. Çiftçi bunun için de vatandaşların azami şekilde kurallara uymaları ve tedbirde işbirliği yapmaları gerektiğini hatırlattı.


 

Son Güncelleme: 20.10.2020 23:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet 2020-10-20 23:49:33

Tedbirlere uymayı hep halktan bekliyor bürokrasi ama kendileri olağan yaşantılarına devam ediyor görüntüsü veriyorlar.Okulların açılması ile vakaların artması arasında bir ilişki var mı?En azından pozitif öğretmen ve öğrenci sayısı biliniyor mu?

Avatar
Ömer 2020-10-21 11:21:23

Halkımız duyarsız. Koca Vali bilgilendirme yapıyor, maalesef halk vurdum duymaz hareketlerde bulunuyor.

Avatar
UMUT 2020-10-21 23:20:54

Ozaman corum daha hastalık artıysa disarihi çıkma yasağı getirin insanlarihimiz uymuyor dikate almiyorlar ancak yasak gelirse guzel olur para cezasiyla iyiuyarlar ozaman tutusurlar

banner165