Dodurgalı bu uygulamayı sevdi

Çorum’un Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın, hemşehrilerini arayarak hal-hatır soruyor, sorunlarını dinliyor

17 Kasım 2020 Salı 21:00
Dodurgalı bu uygulamayı sevdi

Çorum’un Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın, hemşehrilerini arayarak hem hal-hatır soruyor hem de sorun ve taleplerini dinliyor
Başarının bir ekip çalışması olduğuna inandığını belirten  Başkan Aydın, çalışma arkadaşlarına da Dodurga için çalışmayı, Dodurga için düşünmeyi, Dodurga için yaşamayı aşılayarak yapılan hizmet ve getirilen yatırımlara onların da katkısını almaya çalıştığını vurguladı.
Bu kapsamda sabah 08.00 akşam 17.00 mesai anlayışının dışına çıkarak hareket ettiklerini belirten Aydın, akşam da ilçe halkının taleplerini dinlediğini ifade etti.

Hemşehrilerini bizzat telefonla arayarak bir dertleri, sorunları ve talepleri olup olmadığını soran Aydın, özellikle de yaşlıların pandemi süreci olması nedeniyle ihtiyaçlarının giderilmesi için kendilerine yardımcı olduklarını dile getirdi.
Başkan Aydın,  iş yoğunluğu olduğu zamanlarda uygulamanın özel kalem tarafından sürdürüldüğü belirten Aydın, Dodurga ilçesinde, hemen herkesin birbirini tanıdığını, ancak belediye ile halk arasındaki bağın daha da güçlü olması için  böyle bir uygulama başlattıklarını ifade etti.

Aile bireyleri arasında nasıl bir iletişim ağı varsa, bunu belediye ile ilçe halkı arasında da sağlamayı amaçladıklarını anlatan Aydın, özellikle de pandemi sürecinin yaşandığı bu günlerde insanlar arasında samimi duygularla iletişim kurmaya her zamankinden daha fazla ihtiyaç olduğunu hatırlattı.

Dodurgalıların arandıklarında mutlu olduklarını ve bunun kendilerine olumlu yansıdığının görüldüğünü belirten Aydın, tüm hemşehrilerini bir ailenin ferdi olarak gördüğünü ve hiçbirini diğerinden ayırmadığını vurgularken, “Dodurga’mıza hizmeti bir aşk, sevda olarak görüyorum. Yıllardır olduğu gibi yorulmadan, usanmadan zevkle ilçemizin kalkınması için çalışıyorum, çalışmaya da devam edeceğim. Biz, hemşehrilerimizi sadece seçim zamanında hatırlayıp, onları ziyaret eden halini, hatırını soran bir siyasi zihniyete sahip değiliz. Biz, liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın belirttiği gibi gücümüzü milletten alıyoruz. Milletin temsilcileri olarak bu görevlerde bulunuyoruz. O nedenle Bize güç veren, sahip çıkan, destek olan hemşehrilerimizi pandemi sürecini yaşadığımız bu günlerde hatırlamak, hal-hatır sormuk, taleplerini dinlemek bizim için bir görevdi. Görevimizi yapmış olmanın mutluluğu içerisindeyiz” dedi.

Aydın, kendisinden talepte bulunan hemşehrilerinin isteklerinin de yerine getirildiğini sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 18.11.2020 10:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandaş 2020-11-18 13:27:44

buda yeni moda oldu haber içeriğini yaz basın kuruluşlarına ver haber ol. hal hatırı kimlere soruyo acaba sadece kendine oy verenlere mi yoksa tüm vatandaşlara.(haberin içeriğine uygun olsun telefonla konuşuyomuş gibi bi bu taraftan bide öbür taraftan çek pampa )

Avatar
Ali 2020-11-18 14:02:44

Aşırı reklam içerikli haber