Dün terk ettiler, bugün geldiler

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Meclis Grubu bugün gerçekleştirilen Kasım ayı olağan meclis toplantısının ikinci oturumuna katıldı.

09 Kasım 2019 Cumartesi 15:51
Dün terk ettiler, bugün geldiler

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Meclis Grubu bugün bütçe görüşmelerinin yapıldığı Kasım ayı olağan meclis toplantısının ikinci gün oturumuna katıldı.


AK Parti Belediye Meclis Üyesi Reşit Keleş’in oturuma katılması nedeniyle dün yapılan oturumu protesto ederek terk eden CHP'liler, bugün düzenlenen ve bütçe görüşmelerinin yapılacağı meclis oturumunda hazır bulundu. AK Partili Keleş'in de katıldığı oturumda CHP Belediye Meçclis Grubu sıralara vurarak protesto metodunu tekrarladılar ancak bu kez oturumu terk etmeyerek toplantıyı sonuna kadar takip ettiler. CHP Meclis Üyesi Nazik Bulut, Çorum Belediyesi'nin 2020 yılı bütçesine red vereceklerini açıkladı. 
Öte yandan Çorum Belediyesi’nin 2020 yılı faaliyetlerini ve kaynaklarını nasıl kullanacağını belirleyen 2020 yılı bütçesi, Belediye Meclisi’nde bugün yapılan oylamayla kabul edildi.
‘Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır’ diyen Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Göreve geldiğimiz 7 aylık süre içerisinde yapmış olduğumuz sosyal belediyecilik hizmetleri ve yatırımlar gösteriyor ki biz bu şehre ve hemşehrilerimize hizmet aşkıyla çalışıyoruz. Her mahallemize eşit hizmet götürmek için şehrin tüm paydaşlarıyla hiçbir ayrım gözetmeksizin istişarelerde bulunuyoruz. Söz verdiğimiz gibi 2020 yılı ve takip eden görev süremizce bu şehre en iyi hizmeti vermek için çaba göstereceğiz. Bizi doğru bildiğimiz bu yoldan alı koymak isteyenler, bu yolda bizi yıpratmak isteyenler olabilir ama şunu bilsinler ki biz her zaman şehrimize hizmet aşkıyla çalışmaya devam edeceğiz.  Bugün meclisimizde oylayarak kabul ettiğimiz 2020 yılı bütçemiz de bunun bir göstergesidir” dedi.
Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın 2020 yılının hizmet yılı olacağını ifade etti ve Belediye Meclisinde kabul edilen Çorum Belediyesi 2020 Performans Programı ve Bütçesi’nin şehrimize ve hemşehrilerine hayırlı olmasını temenni etti.

Son Güncelleme: 09.11.2019 16:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bilal 2019-11-09 17:02:33

Chp tepki göstermekle haklı . O kadar küfür yedikten sonra bu böyle devam eder.

Avatar
ali 2019-11-10 19:07:45

çorum da kardeşliğe dinamit koymak kimsenin haddi değil. bu herif acil ak partiden atılmalı.