Eğitim İş’den Üyelerine Avukat

Eğitim-İş Sendikası Çorum Şubesi, üyelerinin özlük ve hukuksal haklarını savunmak amacıyla avukatlık desteği sunmaya başladı.

16 Ocak 2016 Cumartesi 16:33
Eğitim İş’den Üyelerine Avukat

Eğitim-İş Sendikası Çorum Şubesi, üyelerinin özlük ve hukuksal haklarını savunmak amacıyla avukatlık desteği sunmaya başladı.

Konuyla ilgili olarak bugün sendika binasında basın toplantısı düzenleyen Eğitim-İş Şube Başkanı İlhan Yaşar, sundukları hizmetler hakkında bilgiler vererek kurumsal avukatları olan Cafer Aydoğan’ı tanıttı.

Toplantıda konuşan İlhan Yaşar; “Sendikal faaliyetlerin en önemli ayaklarından birisi de hukuksal mücadeledir” dedi.

“Eğitim-İş, kuruluşundan bugüne işkolunda hukuk mücadelesinin önderliğini yaparak yüzlerce hukuksuzluğu etkisiz kıldı” diyen Yaşar, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Ülke olarak zor bir dönemden geçmekteyiz. Ülkemiz üzerine oynanan oyunların farkında olan ve mücadele etmek zorunda olan eğitimciler de bu süreçte en çok zorlanacaklar arasında yer alıyor. Çünkü bu iktidar döneminde yetkin olmayan kadroların eline terk edilen eğitim yönetimi, bilinçli olarak içinden çıkılmaz sorunlar yumağına dönüştü.

Sendikal mücadelenin en önemli ayaklarından birisi de hukuksal mücadeledir. Meydanlarda, işyerlerinde verdiğimiz mücadelelerin başarılı olması için hukuksal olarak da desteklenmesi gerekiyor.

Eğitim-İş, kuruluşundan bugüne işkolunda hukuk mücadelesinin önderliğini yaparak yüzlerce hukuksuzluğu etkisiz kıldı.

Üyelerimizin özlük ve hukuksal sorunları ile ilgili verdiğimiz mücadelenin daha etkili olması için Şube Avukatı olarak bugünden itibaren Av. Cafer Aydoğan bizlere destek verecek.”

Sendika adına Avukat Aydoğan’a teşekkür eden Şube Başkanı Yaşar, daha sonra güncel sorunlara değinerek katılımcıların sorularını cevapladı.

 


Son Güncelleme: 16.01.2016 16:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adınız Soyadınız 2016-11-04 12:52:32

birde avukata ulaşa bilsek.