Emniyet Müdürü tek tek saydı, bunlara geçit yok

Çorum Emniyet Müdürü Arif Pehlivan, halkın huzurunu bozan araçlara geçit vermeyeceklerini söyledi.

25 Ekim 2023 Çarşamba 14:48
Emniyet Müdürü tek tek saydı, bunlara geçit yok

Çorum Emniyet Müdürü Arif Pehlivan, halkın huzurunu bozan modifiyeli araçlar, abartı egzoz, yüksek sesle müzik dinleyen ve alkollü araç kullanan sürücülere geçit vermeyeceklerini söyledi.

SANAYİDE ESNAF ZİYARETİ

Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya gelen İl Emniyet Müdürü Arif Pehlivan, sanayi sitelerinin genel güvenlik ve asayiş konuları hakkında esnafla fikir alışverişinde bulundu.

MODİFİYE, ABARTI EGZOZ, YÜKSEK SESLE MÜZİK VE ALKOL

Modifiyeli araçlar, abartı egzoz, yüksek sesle müzik dinleyen ve alkollü araç kullanan sürücülere göz açtırmayacaklarını vurgulayan Pehlivan, denetimlerin artarak devam edeceğinin altını çizdi.

AMACIMIZ CEZA DEĞİL

Amaçlarının sürücülere ceza kesmek olmadığına dikkat çeken Pehlivan, “Sürücülerimize gerekli uyarıları yapıyoruz. Tüm uyarılara rağmen kurallara uymayarak vatandaşın huzurunu bozan hareketlere de izin vermeyiz. Bizim için vatandaşın huzuru önemli” dedi.

Pehlivan’a ziyaretinde İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ali İhsan Göv eşlik etti.

Son Güncelleme: 25.10.2023 15:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ÇORUMLU 2023-10-25 16:44:33

GÖRMEK İSTEDİĞİMİZ FOTOLAR...HALKLA İÇ İÇE,GÖREV SORUMLUĞUNUN FARKINDA OLAN YÜCE İNSAN...TEBRİKLER...

Avatar
Vatandaş 2023-10-25 17:07:58

Çorum lu olarak uygulamalardan çok memlunuz, huzur önemli.

Avatar
sn .müdür 2023-10-25 16:18:49

Eminniyet personellerinize uyarıda bulunursanız çok iyi olur. Kaş yaparken göz çıkarmasınlar. Vatandaşa gereksiz şekilde söz ve davranışlarda bulunarak insanlıktan çıkartıp , sonrada karakolluk edip hiç olmayacak noktalara getirmesinler. Ceza keserken lütfen sivil polis raçlarını kullanmayın sorgusuz süalsiz resim çekip resmi trafikçilere ceza kestirmeleri doğru değil. Poliste sonuçta suç işlyebilir. Ülkemizde yeterince şuç işleyecek kadar çok eğitimsiz polis var. Emnniyet Müdürüne burdan duyurulur. Daha öncede buna benzer olaylar şehirde yaşandı milletin ocağını söndürdüler. Aman ha dikkat edin. Benden uyarması.

Avatar
Vatandaş 2023-10-25 17:08:20

Plakasız yarış motosikletler görüyorum. İlhan Gürel Cad.ve Eşref hoca cad.lerinde. Eksozuda bağıttırarak gidiyor.

Avatar
Çorumlu 2023-10-25 16:07:17

yüksek sesle müzik dinleme, Sis olmadığı halde sis lambalarını yakarak gezme, döner kavşakda kavşak içinde olana ve yol üstünlüğü olana yol verme uygulaması özellikle Çorum sürücülerinin dikkat etmesi gerek bu konularda eksiklerimiz mevcuttur. Başarılı görevler

Avatar
Corum 19 2023-10-27 11:19:45

Olay polis jandarma degil yetersiz ceza sistemi caydiricilik yok suclular kanunlari senden benden iyi biliyor