Eski mezunlar Osmancık'ta buluştu

Gazi Üniversitesi Mesleki eğitim fakültesinden 1985-1986 ve 1987 yıllarında mezun olan 30 arkadaş otuz yıl sonra Osmancık’ta buluştu.

02 Şubat 2016 Salı 10:08
Eski mezunlar Osmancık'ta buluştu

Gazi Üniversitesi Mesleki eğitim fakültesinden  1985-1986 ve 1987 yıllarında mezun olan 30 arkadaş otuz yıl sonra Osmancık’ta buluştu.

Yapılan açıklamaya göre, Sosyal medya üzerinden örgütlenen Gazi mezunları kış sezonu olmasına rağmen Osmancık kültür turizm derneğinin organizasyonu ile Osmancık’ta anıların canlandığı iki günü değerlendirdiler.  Osmancık Kültür Turizm Derneği Başkanı Sakin Karakaş’ın mihmandarlığı ile osmancık'ı gezdiler. Osmancık mutfağının lezzetleri ile de tanışan konuklar hasret gidererek anılarını tazelediler ve bir sonraki buluşma için de Akçakoca için sözleştiler. 


Turizm ve tanıtıma yönelik başarılı çalışmalar ve gösterilen konukseverlik için de Belediye Başkanı Hamza Karataş’a bir plaket sunan Gazi Üniversitesi 30. Yıl buluşma tertip komitesi ekim ayında rotayı Akçakoca’ya çevirerek vedalaştılar.


Son Güncelleme: 02.02.2016 10:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.