Fotoğraflarla Alparslan Türkeş

27 Kasım 2019 Çarşamba 11:23
Fotoğraflarla Alparslan Türkeş

Çorum Ülkü Ocakları Üniversite Birimi tarafından Türk siyasetinin önemli isimlerinden milliyetçi hareketin lideri merhum Alparslan Türkeş'in 102. doğum yılı nedeniyle hazırlanan anma etkinlikleri kapsamında fotoğraf sergisi açıldı.

Hürriyet Meydanı’nda düzenlenen serginin açılışına; Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Agah Karapıçak, Ülkü Ocakları İl Başkanı Orhan Tosik, Kamu-Sen Çorum İl Temsilcisi Selim Aydın, TÜRKAV Başkanı Ilyas Gül ve parti yöneticileri katıldı.

Çorum Ülkü Ocakları Başkanı Orhan Tosik, açtıkları resim sergisinde merhum liderleri Alparslan Türkeş’in hayatından kesitlerin sunulduğu fotoğrafların yer aldığını söyledi. Merhum Alparslan Türkeş’in vefatının seneyi devriyesinde Ülkü Ocakları olarak fotoğraf sergisini açarak bir kez daha yâd ettiklerini belirten Tosik, “Ömrünü her zaman Türk milleti için adamış, hayatının her safhasında Türk milleti için çile çekmiş Başbuğumuzu Rahmet ve minnetle anıyoruz” dedi. “Mukaddesatlarına sahip çıkan ülkü erlerine selam olsun” diyen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Agah Karapıçak. “Başbuğ’umuzu rahmet ve minnetle anıyoruz. Bugün burada resim sergisini açarak herkesin ve yeni yetişen Türk gençliğinin Başbuğumuz Alparslan Türkeş’ tanımasını istedik.” Dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hastürk 2019-11-27 12:17:10

Sendika başkanı,İl başkanı,ocak başkanı,vakıf başkanı var.Görüntüde eksik var.Çağrılmayan Çorum merkez nüfusuna kayıtlı isim var.Çağrılmayan Çorum'un yerlisi var.Babadan ülkücü var.Birilerini rahatsız eden ne var?

Misafir Avatar
darılma 2019-11-27 15:37:15 @Hastürk

yalnız dayılar bu duruma darılanın torbası boş gider, ya da tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok derler.

Beğenmedim! (2)
Misafir Avatar
Hastürk (EK) 2019-11-27 12:39:11 @Hastürk

Bir soru daha...Çağrıldı da gelmedi mi?

Beğenmedim! (1)
Avatar
Görüne köy 2019-11-28 11:58:02

İl başkanı köyüne bayrak dikmiş.Reklamını yapmış.

Avatar
Vakıf başkanı bırakmalı 2019-11-28 12:04:35

Vakıf başkanlığına atanan isimle ilgili kamuoyunda bir kanaat var.