Gençler için bir oldular

Çorum Belediyesi Gençlik Merkezleri ve Çorum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne ait tesislerin ortak kullanılması için protokol imzalandı.

15 Ocak 2016 Cuma 17:32
Gençler için bir oldular

Çorum Belediyesi Gençlik Merkezleri ve Çorum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne ait tesislerin ortak kullanılması için protokol imzalandı.


Belediye Basın Birimi'nden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer'in katıldığı protokol imza töreninde konuşan Zeki Gül, “Belediyemize ve Gençlik Spor'a ait gençlik merkezlerinin ortak projeler yaparak, milli manevi değerlere sahip, kendine, ailesine, çevresine ve topluma olan tutum ve davranışlarda sorumluluk sahibi, ahlaklı, kendini ifade edebilen, zaman ve mekân şuuru kazanmış, sosyal becerileri ile topluma değer katabilen gençler yetiştirme gayretinde olacağız."dedi. 


Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer de yaptığı konuşmada hazırladıkları protokol ile fiziki imkânları birleştirmedeki amaçlarının gençleri geleceğe daha iyi, daha donanımlı hazırlamak olduğunu ifade etti.


Protokol imza töreninde Mahmut Atalay Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Tığlı da hazır bulundu. 


İmza töreni sonrası Gül ve Eğer, Buhara Kültür Merkezi’ni gezerek Tesisler Müdürü Mahmut Yabacıoğlu’ndan bilgiler aldı.


Son Güncelleme: 15.01.2016 17:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.