'Hain Saldırıyı Lanetliyoruz'

Anadolu Eğitim Sendikası (AES) İl Başkanı Nihat Örs Ankara’da meydana gelen terör saldırısını lanetlediklerini ifade ederek konu ile ilgili açıklama yaptı.

18 Şubat 2016 Perşembe 13:00
'Hain Saldırıyı Lanetliyoruz'

Anadolu Eğitim Sendikası (AES) İl Başkanı Nihat Örs Ankara’da meydana gelen terör saldırısını lanetlediklerini ifade ederek konu ile ilgili açıklama yaptı; "Terör bir insanlık suçudur. Terörle ülkemizi ve bölgeyi dizayn etmeye çalışanlara karşı irademizi en güçlü şekilde ortaya koymalıyız. Terörden beslenen unsurları gerektiği şekliyle saf dışı bırakacak refleksleri geliştirmeliyiz. Milletimizi derinden üzen bu saldırıyı lanetliyoruz.”dedi 

Türkiye’nin çok önemli bir coğrafyada kritik bir konumda olduğunu ifade eden Anadolu Eğitim Sendikası İl Başkanı Nihat Örs   ülkemizin yaşadığı bu sıkıntılı durumdan kurtulabilmesi için birlik ve beraberliğimizi bozmadan,  tarihimizin bize öğrettiği gerçekleri göz önünde bulundurarak çıkılacağına olan inancımız tam olması gerektiğinin altını çizdi.

Örs, açıklamasında şu görüşlere yer verdi. “ Bu hain ve alçak saldırılar, ülkemiz üzerinde oynana oyunların somut göstergesidir. Amaçlarından biri 
toplumu ümitsizliğe sevk ederek dayanışmayı, beraberliği bozmaktır. Dünya coğrafyasının yeniden şekillendirildiği asrımızda ülke bütünlüğümüzü korumak için bütün tedbirlerin hızlı bir şekilde alınması büyük önem taşımaktadır. Bu kanlı saldırılar sonrası ülkemizi kim nereye sürüklemek istiyorsa amacına ulaşamayacaktır. Tarih boyunca varlığına kastedecek düşmanları bertaraf etmesini bilen büyük Türk milleti bu oyunu da bozacak kudrete sahiptir. Bize düşen karamsarlığa düşmeden, çözüme yönelik söylemler geliştirmek, sağduyu ile hareket etmektir. Acımızı içimize gömerek, şehitlerimizin bize bıraktığı mirasa sahip çıkarak bu zor günler atlatılacaktır. Hain saldırıda hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyoruz.”

Son Güncelleme: 18.02.2016 13:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.