Hakaret davasından kazandığı tazminatı bağışladı

Memur Sen’e bağlı Diyanet-Sen Çorum Şube Başkanı İsmail Şanal, hakaret davasından kazandığı 10 bin liralık tazminatı Hıdırlık Kur'an Kursu inşaatına bağışladı.

12 Şubat 2024 Pazartesi 11:34
Hakaret davasından kazandığı tazminatı bağışladı

Memur Sen’e bağlı Diyanet-Sen Çorum Şube Başkanı İsmail Şanal, şahsına ve sendikaya yönelik hakaret davasından doğan tazminatı Hıdırlık Kur'an Kursu inşaatına bağışladı.

10 BİN LİRA BAĞIŞTA BULUNDU

Türkiye Diyanet Vakfı Çorum Şubesi hesabına 10 bin lira bağışta bulunan İsmail Şanal, yaptığı açıklamada şöyle dedi:
"Diyanet-Sen Çorum Şube Başkanı olarak geçen yıl Osmancık ilçemizde Belediye tarafından düzenlenen Pirinç festivaline sanatçı olarak katılacağını öğrendiğimiz Aleyna Tilki ile ilgili sosyal medya üzerinden yapmış olduğum açıklamadan sonra şahsıma ve sendikama hakaret eden kişilerle hukuki olarak  mücadele  ederek elde edilecek tüm geliri şu anda inşaatı devam etmekte olan Hıdırlık Kur'an Kursumuza bağışlayacağımı beyan etmiştim.  Onlarca davanın ilkinden elde edilen 10 bin TL'lik bağışı Türkiye Diyanet Vakfı Çorum Şubesi hesabına yatırmış bulunmaktayım. Mesleğim, görevim, almış olduğum aile terbiye ve sorumluluğum gereği kimseye hakaret etmeden, lakin şahsıma ve sendikama yapılacak saldırılar ve hakaretler karşısında bundan sonra da hukuki olarak mücadele edeceğimi kamuoyuyla paylaşmak istiyorum. Bu süreçte bizlerden desteğini esirgemeyen Genel Başkanım Sayın Ali Yıldız ve davaları takip eden başta Av. Muharrem Mankır olmak üzere sendikamız avukatlarına şükranlarımı sunuyorum." dedi.

Son Güncelleme: 13.02.2024 17:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Akıllı Memed 2024-02-12 12:28:25

Hayırdır kimse yorum yapmamış....;-))))

Avatar
Ebul Furkan 2024-02-12 12:23:02

Hadsizlere hadlerini bildirmek gerekir.

Avatar
YİNE BEN 2024-02-13 16:00:33

hayırlarını c.Allah kabul etsin