Hem kutladı hem veda etti

HİTÜ Rektörü Alkan, Altındağ Belediye Başkanı Balcı'yı hem kutladı hem de veda etti.

19 Nisan 2019 Cuma 00:13
Hem kutladı hem veda etti

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Ankara Altındağ Belediye Başkanı hemşehrimiz Doç. Dr. Asım Balcı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarete görev yaptığı tüm kurumlarda başarılı çalışmalara imza atan ve sonrasında farklı kurumlarda da başarılı çalışmalarını sürdüren Balcı’nın Altındağ Belediye Başkanı olarak da ülkemize büyük hizmetler yapacağına yürekten inandığını belirten Alkan, üniversitede 2011 yılından bu yana yapılan çalışmaların derlendiği faaliyet kitabını takdim etti. Alkan, “En başından bu yana üniversitemize ve şahsıma verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonra gelecek olan rektör arkadaşımızla da yakın çalışmalarınızın ve üniversitemize olan desteklerinizin devam etmesini diliyor, Allah’a ısmarladık diyorum” dedi.

Rektör Alkan’ın göreve başlamasından bu yana yapılan başarılı çalışmalarla Hitit Üniversitesi’nde hızlı ve gözle görülür gelişmeler yaşandığını belirten Altındağ Belediye Başkanı Balcı, elde edilen başarıların hazırlanan faaliyet kitabında da net bir şekilde görüldüğünü vurgulayarak, Alkan’a yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Son Güncelleme: 19.04.2019 13:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165