Hemşehrimize hayırlı olsun ziyareti

Sayıştay Başkanı Metin Yener ve Başkan Yardımcısı hemşehrimiz Hasan Karaman’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

05 Ağustos 2021 Perşembe 17:34
Hemşehrimize hayırlı olsun ziyareti

Vali Mustafa Çiftçi, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ve Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk ile birlikte Sayıştay Başkanı Metin Yener ve Başkan Yardımcısı hemşehrimiz Hasan Karaman’a yeni görevleri nedeniyle hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Vali, Başkan ve Rektör, Sayıştay Başkan Yardımcısı Hasan Karaman’a yeni görevinde üstün başarı dileklerini iletti.

Sayıştay Uzman Denetçisi Grup Başkanı hemşehrimiz Hasan Karaman, geçtiğimiz haziran ayında Sayıştay üyeliğine seçilmişti. Temmuz ayında ise Sayıştay Yönetimden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

HASAN KAHRAMAN

1970 yılında Sungurlu’da doğan Hasan Karaman, lise öğrenimini Çorum İmam Hatip Lisesi’nde, üniversite öğrenimi ise İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde tamamladı. 1994 yılında Sayıştay denetçi yardımcısı adayı olarak Sayıştay Başkanlığında göreve başladı. 1996 yılında yapılan Sayıştay Denetçiliği yeterlilik sınavını geçerek Sayıştay denetçisi oldu. Mayıs 2017 tarihinde Destek 7 Grubu (Denetçi Aday ve Yardımcılarının yeterlilik süresine kadar eğitiminin verildiği grup) Grup Başkanlığına atandı. 12 Haziran 2020 tarihinde ise TBMM’de yapılan seçim sonucunda Sayıştay üyeliğine seçildi.

Son Güncelleme: 05.08.2021 20:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
KOŞ SEVİM 2021-08-06 00:43:59

Kankalar geziyor.... Vali, rektör, belediye başkanı....Basın yok ki yazsın. Ankaraya gitmişken bütün ehbapları aynı anda gönülleyelim demişler. içtiğiniz çayın parası devletten makam otosu devletten...birde lafa gelse ömer ve aliler....

Avatar
Yahya 2021-08-06 08:31:14

Bu mübareklerin başka işleri yok ellaam. 3 ü bir arada gezip durur.

Avatar
İskilipden 2021-08-05 18:22:18

Ne çok Ankarada Çorumlu var. Anayasa mahkemesinde, Sayıştayda, İktidarın iki parti genel başkan yardımcıları, vs vs. MaaşAllah. İç Anadolunun çalışkan insanlarıyız.