Hemşehrimize yeni görev

Diyarbakır Yenişehir Kaymakamı hemşehrimiz Murat Beşikçi, Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirildi.

13 Kasım 2019 Çarşamba 13:14
Hemşehrimize yeni görev

Diyarbakır'da haklarında yürütülen terör soruşturması kapsamında HDP'li merkez Yenişehir Belediye Başkanı Belgin Diken ve Hazro Belediye Başkanı Ahmet Çevik'in yerine görevlendirme yapıldı.
Buna göre, Yenişehir Kaymakamı hemşehrimiz Murat Beşikçi, Yenişehir Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirildi.
MURAT BEŞİKÇİ
1983 yılında Çorum'un İskilip İlçesinde doğan Murat Beşikci, İlkokulu İskilip Azmimilli İlköğretim okulunda, Ortaokulu Çorum İnkılâp İlköğretim okulunda ve Liseyi ise Çorum Atatürk lisesinde bitirdi. 2001 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünü kazanan Murat Beşikci, 2005 yılında mezun oldu.
Aynı yıl açılan Kaymakam Adaylığı sınavını kazanan Beşikci 2006 yılında Antalya Kaymakam Adayı olarak mesleğe başladı. Isparta' da Teftiş stajını, Antalya' da İl Merkez stajını, Antalya Manavgat' da Kaymakam refikliği stajını yaptı. Kasım 2006-Mart 2007 tarihleri arasında Akpınar (Kırşehir) Kaymakam Vekilliği görevinde bulunan Murat Beşikci, daha sonra Ankara' da 4 Ay süren dil kursuna müteakip İngiltere’nin Sheffield kenti Üniversitesi’nde 1 yıl eğitim aldı. Murat Beşikci, sırasıyla Pazarlar Kaymakamı, Tutak Kaymakamı, Akseki Kaymakamı ve Şalpazarı Kaymakamı olarak görev yaparken, 07.08.2019 tarihli ve 2019/268 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Diyarbakır Yenişehir Kaymakamlığına atandı. Beşikci evli ve iki çocuk babası.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.