Herkesin derdi başka!

Çorum'da uzun yıllardır demiryolu-hızlı tren yatırımının hasreti çekilirken, Sivas ve Konya arasındaki çekişme dikkat çekti.

23 Mayıs 2024 Perşembe 23:15
Herkesin derdi başka!

MUSTAFA DEMİRER

Çorum'da uzun yıllardır demiryolu-hızlı tren yatırımının hasreti çekilirken, YHT hatları genişletilerek aktif hizmet veren Sivas ve Konya arasındaki çekişme dikkat çekti.

Konya'da yayın yapan Merhaba Gazetesi; Ankara-Sivas Konya-Ankara ve Konya-İstanbul YHT hatlarının mesafe ve ulaşım sürelerine dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

"Konya'nın Sivas'tan neyi eksik, hani uçacaktık' başlıklı paylaşımda, "405 kilometrelik Ankara-Sivas YHT seferi 2.5 saat sürerken, yaklaşık 200 kilometrelik Ankara-Konya seferi 1 saat 45 dakika sürüyor! Konya-İstanbul arası da 5.5 saat. Oysa 3.5 saat sözü verilmişti! Git git bitmiyor! Ankara-Sivas 2.5 saat, Ankara-Konya 1 saat 45 dakika" ifadelerine yer verildi.

Sivas ve Konya arasındaki YHT paylaşımını görünce Çorum olarak bize de 'Herkesin derdi başka' demek düştü.

Son Güncelleme: 24.05.2024 11:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2024-05-25 20:38:48

Konya her yatırımın en iyisini alır İSTER VE YAPTIRIR YA BİZ

Avatar
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar 2024-05-26 10:16:17

Senelerdir söylüyorum, 22 senedir bu HÜKÜMET ÇORUM'U sevmedi, sevmiyor. Çorum'umuza yağmurlu hava da su vermezler. Boşu boşuna beklemeyin. HÜKÜMET ÇORUM'A NE HAVALİMANI, NE DE DEMİRYOLU YAPACAK. ÇORUM AĞZIYLA KUŞ TUTSA BİLE BU HÜKÜMET ÇORUM'A YATIRIMLARI ÇAY KAŞIĞIYLA VERMEYE DEVAM EDECEK. Senelerdir söylüyorum, yine söyleyeceğim. Senelerdir Çorum ve Çorum'luları uyutuyorlar. Senelerdir Çorum ve Çorum'lular da uyumaya devam ediyor. ANLAYANA.....

Avatar
HİTİT & SELÇUKLU 2024-05-25 21:19:33

Çorum düz HİTİT Başkenti
Konya Düz SELÇUKLU başkenti tüm yollar Konyadan geçer neden il genişlesin gelişsin diye düşünüyorum Çonumdanda yollar geçiyor ama nasıl giçiyor insan seyahatten zek alır bizde yollar dar asfalt kalitesi sıkıntı vs VS

Avatar
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar 2024-05-26 14:17:04

İskilip'li biz Çorum'luları iyi uyutuyorlar. İşleri güçleri yalan dolan. Yüzümüze güleni dostum zannediyoruz. 4 Yıl boyunca Çorum ile işleri bitti. Çorum 22 senedir iyi uyutuyorlar. Bizim Çorum'un insanı saf, temiz insanlar. Boşu boşuna beklemeyin Çorum'a da İLÇE' lerinede yağmurlu hava da su yok. Ben söylemekten bıkmadım, usanmadım. Söylemeye de devam edeceğim. BU HÜKÜMET 22 SENEDİR ÇORUM'U SEVMİYOR, SEVMİYOR, SEVMİYOR. Çorum'u sadece ve sadece OY olarak görüyorlar. Çorum OY'ları versin, gerisini unutsun. En iyi yaptıkları budur. YAZIK oluyor Çorum'umuza, artık ÇORUM'umuzun güzel insanları UYANMALI, bu kadar haksızlığa uğrayan ŞEHİR'imize sahip çıkmalıyız. Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır.

Avatar
İskilipli 2024-05-26 11:16:29

Vekiller İskilip Tosya yolu için söz verdiler doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar, acaba diye yapılmaz mı

Avatar
YİNE BEN 2024-05-28 10:12:32

ÇORUM KİMSEYE KIZMA MECLİSE GÖNDERDİĞİN ......KENDİNE HOLDİNG KURUYOR..KOLEJLER ZİNCİRİ KURUYOR,ÇOCUKLARINI AMERİKALARDA OKUTUYOR..BETON SANTİRELLERİ TV KANALLARI KURUYOR NE ZIRLIYORSUN HİÇ BİRİNİN KARŞISINA GEÇİP YÜZÜNE TÜKÜRDÜN MÜ ....ŞAKŞAKÇILIĞIN SONU .....KAHROLASIN İSRAİL SEN VAR YA SEN HEP SENİN YÜZÜNDEN...AÇ OLAN VARSA İSKİLİP DOLMASI DAĞITIYOR ZENGİNİMİZİN BİRİ....TABİ MÜŞTERİLERİNE..