Hesap veren Belediye

Çorum Belediyesi, şeffaf ve hesap verilebilir belediyecilik yönetimi anlayışını ilk önceliği yapıyor.

10 Ekim 2020 Cumartesi 17:42
Hesap veren Belediye

Çorum Belediyesi, şeffaf ve hesap verilebilir belediyecilik anlayışı doğrultusunda tüm iş ve işlemleri www.corum.bel.tr adresinden yayınlıyor. Web sayfasında şeffaflık ve hesap verilebilirlik butonu altında açılan meclis faaliyetleri, ihale ve sosyal yardımlara ilişkin raporlar düzenli olarak güncelleniyor. 
Göreve geldiği günden beri şeffaf ve hesap verebilir belediyecilik anlayışı içerisinde olduklarını belirten Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, bu amaçla meclis faaliyetleri, stratejik yönetim faaliyetleri, ihale ve satın alma raporları, sosyal yardım ve hizmet raporları ile mali rapor ve tabloları düzenli olarak belediye web sayfasından yayınladıklarını vurguladı. Aşgın, tüm ihalelerin duyurularını ve sonuçlarını da dijital ekranlardan yayınladıklarının altını çizdi. 
Tüm vatandaşların bu iş ve işlemlerle ilgili bilgi  ve belgelere belediye web sayfasından ulaşabileceklerini hatırlatan Başkan Aşgın, “Şehrimizde ortak bir akıl oluşturmak hedefimiz vardı. Şeffaf ve hesap verebilir bir belediyecilik anlayışı sözümüz vardı. Her faaliyetimizi halkımızla istişare ederek şeffaf bir şekilde yürütüyoruz. Bu da hem ekonomimizi hem de çalışmalarımızı önemli katkılar sağlıyor.” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hasan19 2020-10-11 02:49:09

MADEM HESAP VERİYOR SORALIM EROL KAVUNCUNUN KIZLARINA NEDEN BELEDİYEDE İŞ VERDİNİZ

Misafir Avatar
Şeffaf hesap 2020-10-11 13:15:42 @hasan19

Hesap masaya gelir.Vatandaşa ne hesap verilir.Ne cevap verilir.AKp,iktidarı bir başka siyasi partiye devreder,sonra hesap istenir.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Mertçe 2020-10-11 12:55:36

hasan19 o işleri karıştırma. Onları eleştirmeyeceksin çünkü belediyedekilerin hepsi melek vatandaş kelek onlara göre zaten eleştirsende kabul etmezler. Hatta başkan Aşgın iyiki almışız der, zamanında meclis üyesi bir ismin oğlunu yanına aldı "iyiki almışım" dedi. Fakirin oğlunu sevmez bu arkadaşlar. İlla ya zenginin çocuğu yada vekilin çocuğu olacak.