Honaz'a geçici başkan oldu

Hemşehrimiz Denizli Vali Yardımcısı Turan Atlamaz, Honaz Belediye Başkanı olarak görevlendirildi

16 Nisan 2019 Salı 16:27
Honaz'a geçici başkan oldu

AK Parti’nin ilk belediye başkanı olarak Çorum’da görev yapan Turan Atlamaz Denizli Honaz Belediye Başkanlığı’na atandı.

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) 31 Mart’ta yapılan Honaz Belediye Başkanlığı seçimini iptal edince 2 Haziran’da yapılacak yeni seçime kadar Denizli Vali Yardımcısı Turan Atlamaz, ilçeye belediye başkanı olarak görevlendirildi.

Konuya ilişkin yerel basına açıklama yapan Turan Atlamaz, 2 Haziran’da yapılacak seçim sonuçlanıncaya kadar ilçede görev yapacağını söyledi.

Hemşehrimiz Turan Atlamaz, Belediye Başkanı Prof. Dr. Arif Ersoy’un istifası üzerine gerçekleştirilen ara seçim sonucu 2003-2009 yılları arasında AK Parti’nin ilk belediye başkanı olarak Çorum’da görev yapmıştı. Çorum’dan sonra Samsun İlkadım İlçesinde Kaymakamlık görevini icra eden Atlamaz, geçen yıl Eylül ayında Vali Yardımcıları Kararnamesi ile Denizli Vali Yardımcısı olarak atanmıştı.

Son Güncelleme: 17.04.2019 17:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ah arasta 2019-04-17 12:28:58

Atlamaz ile ilgili aklımda kalan bilgi vereyim.Arastanın dönüşümü ile ilgili çalışmaların topluma anlatılması için büyük afişler hazırlatılmıştı.Sonrasında afişler asıldığı ile,harcanan paralar harcandığı ile kaldı.

Avatar
Turan atlamaz 2019-04-16 17:09:07

Çorum belediye başkanlığı döneminde rahmetli Mehmet İstanbullu adına belediye encümen kararı çıkaran ahirete göç etmiş insanların ölümünden 10 yıl sonra belediye encümeninden karar çıkaran vali yardımcısı devletin kime emanet edildiğinin en tipik örneği inşAllah ahirete intikal edenlerin taleplerini belediyede işleme koymaz bu devlet Nasıl ayakta duruyor böyle brokratlar sayesinde her halde Allah başımızdan eksik etmesin amin

Misafir Avatar
Anlatım 2019-04-16 21:26:44 @Turan atlamaz

Atlamaz için çok olumlu düşünmüyorum.Lakin,yazmayı düşündüğünüz mevzuyu,kurmuş olduğunuz cümleler ile ifade edememişsiniz.

Beğenmedim! (0)
Avatar
ÜYÜKLÜ 2019-04-17 11:34:21

şimdi Honaz düşünsün :)