İki belediyeden destek sözü

Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın, Ankara Mamak ve Keçiören Belediyesi'nden destek sözü aldı.

18 Kasım 2019 Pazartesi 16:17
İki belediyeden destek sözü

Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın, ilçenin bazı ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla  Ankara’da çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın, Kardeş Belediye olan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok ve Mamak Belediye Başkanı Murat Köse’yi makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret hakkında açıklama yapan Aydın, “Kardeş Belediye Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok ve değerli insan Mamak Belediye Başkanımız Murat Köse’yi ziyaret ederek Dodurga’mızla ilgili istişarede bulunduk.

İki Belediye Başkanımızın da daha güçlü, gelişmiş bir dodurga için destek olacaklarını söylemeleri bizi ziyadesiyle mutlu etti.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mahrumiyet belediyesi 2019-11-19 10:57:26

Belediyeden belediyeye yardım istemek.Muhtemelen,İller bankasından,Çevre ve Şehircilik bakanlığından v.s. kurumlardan yardım ümidi kesilmiş.