İmamoğlu göndermişti, ilk test sürüşünü Başkan yaptı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Sungurlu Belediyesi'ne hibe ettiği halk otobüsünün ilktest sürüşünü Başkan Şahiner yaptı.

30 Mart 2021 Salı 12:41
İmamoğlu göndermişti, ilk test sürüşünü Başkan yaptı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Çorum’un Sungurlu İlçe Belediyesi’ne hibe ettiği halk otobüsü hizmet vermeye başladı.

Otobüsü Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner test etti. Şahiner, yeni otobüsle hemşehrilerini taşıdı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'na teşekkür eden Sungurlu Belediyesi Başkanı Abdulkadir Şahiner, “Yola çıktığımız ilk günden bugüne Sungurlu’muz için gecemize gündüzümüze katarak çalışmaya devam ediyoruz. Araç filomuzu büyütme çabamız sonuç verdi ve bir otobüsümüz daha siz hemşehrilerimizin hizmetine sunulmaya hazır hale getirildi. Bu otobüsü, bizi kırmayarak araç filomuza kazandıran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu'na teşekkür ederim” dedi.

Son Güncelleme: 30.03.2021 18:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2021-03-30 17:11:05

İnadına İmamoğlu... Torpilcilere rüşverçilere inat.. Sata sata yiye yiye bitirdiniz memleketi

Avatar
Tebrik ederim 2021-03-30 22:49:35

Kardeşe katılıyorum daha fazla chp daha fazla imamoğlu.

banner165