İsbir, 3 Projenin Takibinde

Çorum’un Ortaköy İlçesi Belediye Başkanı Taner İsbir, Ankara’da yaptığı bir dizi ziyaretle Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Ortaköy İlçesi’ne yaptırılacak 3 projenin hayata geçmesi için çalışmaları hızlandırdı.

15 Şubat 2016 Pazartesi 16:17
 İsbir, 3 Projenin Takibinde

Çorum’un Ortaköy İlçesi Belediye Başkanı Taner İsbir, Ankara’da yaptığı bir dizi ziyaretle Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Ortaköy İlçesi’ne yaptırılacak 3 projenin hayata geçmesi için çalışmaları hızlandırdı.

Yapılan açıklamaya göre, Geçtiğimiz hafta bir dizi ziyarette bulunmak üzere Ankara’ya giden Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Ortaköy’de gerçekleştirilecek 3 proje için çalışmaları hızlandırdı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Genel Müdür Yardımcısı Recep Akdeniz ile görüşen İsbir, bakanlık tarafından ilçeye yapılacak 3 projenin bu yıl hayata geçmesi için çalışmaların hızlandırılması talebinde bulundu.  Kendisine yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Akdeniz ise, Ortaköy ilçesine Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından arazi ve çaylara akan kanalizasyonların akıntı uçlarına doğal arıtma tesisi, tıkanan kanalizasyon hatlarının açılmasında kullanılacak vidanjör ve yeni açılan hatip bağları mevkiindeki alana kanazilayson hatlarının yapımı ile ilgili çalışmaların bir an evvel tamamlanacağı sözünü verdi.  Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan İsbir, bakanlık tarafından gerçekleştirilecek 3 projenin hayata geçirilmesi için çalışmaları hızlandırdıklarını kaydederek, 2016 yılı içinde bu projelerin gerçekleştirilmesi için iş takibinde olacaklarını belirtti. Bu yıl Çevre ve Şehircilik Bakanlığından vidanjör’ün ilçeye kazandırılacağının müjdesini de veren İsbir, diğer iki projenin en kısa sürede gerçekleşmesi için çalışmlarını sürdüreceklerini söyleyerek, Ortaköy halkını yeni hizmetlerle buluşturmaya devam edeceklerini dile getirdi.

Son Güncelleme: 15.02.2016 16:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.