İsrail'i bekleyen son

Av. Ömer Kılıç, İsrail'in Filistine'e uyguladığı vahşeti değerlendirdiği yazısında İsrail'i bekleyen sona dikkat çekti

16 Mayıs 2021 Pazar 14:33
İsrail'i bekleyen son

Av. Ömer Kılıç, son yazısında, her bayram olduğu gibi bu Ramazan Bayramı’nda da can yakan, vicdanları kanatan İsrail vahşetini ele aldı. Kılıç,  yazısında, dünyanın gözü önünde pervasızca masum insanları katleden İsrail’in yanı sıra ABD ve bölge ülkelerinin konjonktürel konumlarına dikkat çektiği yazısında, İsrail’i kollayan ve gözeten devlet politikalarına rağmen dünya halklarının bu vahşete daha fazla seyirci kalamayacağını vurgularken, Mescidi Aksa’nın Selahaddin yürekli çocuklarının direnişinden mülhem şu öngörüde bulunuyor: “Ne kadar daha böyle devam eder bilmiyorum, ama şunu kesin olarak söyleyebilirim ki, İsrail kendi elleriyle yarattığı bu intikam duygusunun önünde duramayacak ve Yahudiler tarihlerinde defalarca yaşadıkları akıbeti bir kez daha yaşayacaklardır. Zira Allah'ın değişmeyen sünneti, tabiata koyduğu kanun bu şekildedir.”

Yazının devamı için  https://www.habercim19.com/profil/27/omer-kilic linki tıklayınız.

Son Güncelleme: 18.05.2021 23:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Davut Ahmetoğlu 2021-05-16 18:16:39

Ömer Kılıç'ın yazısına benden önce yorum yapmış olan Lanet olsun siyonist şeytanlar, ali ve Kemal Balta;Yazının tamamını okumadığınız kanatindeyim.
1. Eleştirmeniz gereken Ömer KILIÇ ve yazısı değil.
2. Mevcut durumda AK Parti ve hükümetin uygulamalarını yer'mek değil.
3. Bir cümlede alçak, insanlık düşmanı siyonist İsrail'e bir kaç cümle ile eleştirin hatta hakaret edin, alçaksın israil deyin.
Nasıl bir mantık!!?? Nasıl bir akıl!!?? Nasıl bir düşünceniz var? Anlamak kabül etmek mümkün değil.
Siyonist işgal alçakcadır. İnsan ve insanlık düşmanı bir işgaldir. İşgal altındakiler mazlumdur, mağdurdur.
Eleştiren şahıslar mantığınız ve aklınız değiştirin. Mazluma zulmeden zalimi görün

Misafir Avatar
Adsız 2021-05-17 16:03:40 @Davut Ahmetoğlu

Ömer bey;Uygur Türkleri desem,Batı Trakyada yaşayan Türkler desem,Irakta yaşayan Türkler desem,Sizin cevabınız ne olurdu?Toprakları satan kendi ataları;Osnalı toprak satışını engellemek için kararlar almış,her defasında İngilizlerin yeni bir formülü ile toprak satmışlar.O dönemde bölgede 9000 yahudiye karşılık,5000 bin Filistinli varmış.İsrail'in yaptığı zalimlik ve gaddarlıktır.İnsanlık tarihine düşen kara bir lekedir.Sonuçta;İsrail,İsrail'liğini yapacaktır.Arkasında ABD ve AB olduğu sürece;İsrail'e bir Allahın gücü yeter.İslam dünyası sadece seyreder.Masvi marmarayı nasıl seyretik ise,biz de seyrederiz.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Halil 2021-05-16 20:41:08

Çorumlu ismiyle yazan arkadaş;
Eleştirmeniz gereken, Ömer KILIÇ değil. Zalim, hain alçakla israli'i kınamak hakaret etmek aklına geliyor mu? Yahu İnsanlık düşmanı İsrail'e değil Ömer Kılıç'a söz söylüyorsunuz. Nasıl akıl, fikir, düşünce, mantık , felsefeniz var!!!? Ne akılsınız yahu!!??

Avatar
Lanet olsun siyonist şeytanlara 2021-05-16 15:09:01

Ömer abiciğim, bu siyonist şeytanların arkasında ABD ve dünyayı kontrol eden ekonomik güçler olduğu sürece hiçbirşey olmaz bu İsrail denen lanetli devlete. Her ne kadar protesto etsekte, lanet okusakta hala bu siyonist mikroprı koruyoruz. Malatya Kürecikte İsrail'i korumak üzere kurulan radar sistemi hala aktif biliyormusun bunu?

Avatar
Kemal Balta 2021-05-16 16:57:57

Çok boş bir yazı olmuş...zaman kaybı okumak

Avatar
Çorumlu 2021-05-16 17:53:24

İktidarda başka parti olsa demediğiniz kalmazdı.. 20 yılda İsraile karşı kuru laftan başka ne yaptılar

Avatar
Hasan 2021-05-16 20:38:28

Hüseyin AYTAŞ nerede yaşıyorsunuz!!!???

Avatar
Davut Ahmetoğlu 2021-05-16 20:47:04

Yorum yazanlardan soy ismiyle müsemma olan şahıslar var. memleketim adına üzüldüm. Her şey ortada AK Parti Reis yanlış yaptı kabul edelim, STKlar yanlış yaptı abul edelim. Kardeşim ortada kaybolan canlar var, öldürülen insanlar, öldürülen bebeler var. Nasıl bir vicdanınız aklınınız imanınız var!!? Alçakla katliam yapan haysiyetsizlere bu gün bile sözünüz yoksa ben size ne deyim. Nasıl İslam anlayışı nasıl bir müslümansınız. Şimdi birbirimizi gereksizce eleştirme zamanı mıdır. Allah ıslah etsin.

Avatar
Kürşat 2021-05-16 20:49:13

Siyonist İsrail'in cesareti gücü ABD'den, ingiltere'den değil, aklına kiraya ve başkalarına vermiş Allah'ın HİÇ Mİ AKLETMEZSİNİZ emrine uymayan müslümanların davranışından almaktadır