Kadınları korumak için ithal yasalara ihtiyaç yok

Yeniden Refah Partisi Kocaeli Milletvekili hemşehrimiz Mehmet Aşıla'nın TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşma alkış aldı.

04 Ekim 2023 Çarşamba 19:00
Kadınları korumak için ithal yasalara ihtiyaç yok

Yeniden Refah Partisi Kocaeli Milletvekili hemşehrimiz Mehmet Aşıla, TBMM Genell Kurulu’nda söz aldı.

‘Bizim kadınları korumak için ithal yasalara ihtiyacımız yok’ diyen Aşıla, İslam dini ve peygamberimizin hadislerinden örneklerle kadına verilen değeri özetledi.
İşte o konuşma:

“Dün ki oturumda hanımefendi bir milletvekilimiz partimizin ismini zikrederek Yeniden Refah Partisi’nin 6284 yasaya karşı çıkacağını kaldırılması gerektiğini ifade etti. Kendisine teşekkür ediyorum. El hak doğru söylüyor. 6284 sayılı yasanın içindeki aileyi tahrip eden, parçalayan, sosyal dokuyu bozan maddelerin bir an evvel ayıklanmasını istiyoruz. Kaldı ki biz, bir kişi haksız yere öldüren bütün insanlığı öldürmüş gibidir diyen dinin mensuplarıyız. Kaldı ki biz, cennet anaların ayağı altındadır ve veda hutbesinde kadınlar size Alah’ın emanetidir diyen peygamberin ümmetiyiz. Bizim kadınları korumak için yasalara, hele de ithal yasalara hiç ihtiyacımız yoktur, Kadınlar bizim baş tacımızdır.”

Son Güncelleme: 04.10.2023 18:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Batandaş 2023-10-05 07:49:13

Vekil doğru söylüyor ama Türkiye'de yaşadığını unutuyor. Ülkemizde işine gelmediği zaman hiçbir kanunu tanımayan bir topluluğun çoğunlukta olduğunu bilmiyor galiba sayın vekil. En son ilimizde yaşanan kadın cinayetinde kulaklarımla duydum "kadın haketmiştir" diyen davarlar var

Avatar
EY AŞILA 2023-10-04 20:47:41

Ey AŞILA Şu Yandaş kanallara bir baksana enses ,biseksul , meşrebine göre diziler. Toplumun bilmemesi gereken konulu Sabah ve akşam programları, haberlerde 2.sayfa olayları hafta sonu magazin vs vs . Dahası şu büyük şehirlerde yapılan garsoniyeri günü birlik plazalar, rezidanslar kimin acaba. Heryere açılan cafeler, barlar, avmler. Müttefiki olduğunuz seçime elele gönül gönüle beraber yürüdüğünüz Cumhur ittifakı 21 yıldır iktidar da. 30 yıldır Ankarayı, İstanbulu yönettiler. AKABE AKABE dedikten sonra AKP yada AKPARTİ demek zorunda olmak çok zor olsa gerek. Ittifak yapabilmek için koftiden sizin şu protokol diye millete yutturdugunuz maddeler vardı. Madem millet sevdalisiydiniz tatile gitmeyip emekli maaşlarını, kira zamlarini, eflasyonu, adınız gibi bildiğiniz yolsuzluk dosyalarını seslendirip üzerine gitseydiniz. Lafta Ümmetin partisi olmaya adaysiniz. 4 aydır tık yok. Devlet bahçeli arada bir birşeyler söylüyor onuda laf ola beregele söylüyor. Devlet Bahçeli Şu Süleyman soyluya verdiği değeri Şu ülke insanın sorunlari için vermiyor çıkıp net şekilde bu olacak demiyor. Sizin lideriniz fatih erbakanda Rahmetli Babası olmasa ne önemi ehemmiyeti var. Daha ilk seçimde salvo yaptı. Bu millet açlığı ekmek değil. Üretilmiş türetilmiş masraflar. (Eğitim, Sağlık, Ulaşım, Barınma ) bunların aylık gideri. 15bintl içinde mutfak, giyim, faturalar yok bu milletin derdine mecliste 600 vekil 26 bakan 1 Meclis başkanı 1 Cumhurbaşkanı Yardımcısı 1 Cumhurbaşkanı ilave olarak Müdür Memur Danışman kadrosu çare bulamıyorsa bırakıp gidin.

Avatar
Cemil 2023-10-04 20:49:55

Ülkede Kadın sorunu yok erkek sorunu var. Bizim sevim gibi 300 tane vekil olacak ülke ayağa kalkar. Biz erkekler yüzünden sevim akşama kadar koşturuyor. Sevim koş koş

Avatar
İskilipden 2023-10-04 21:54:03

Çorumun sorunlarını dile getiren sayın vekilimize teşekkürler

Avatar
İskilipli 2023-10-05 06:24:40

Çorum vekili 04.10.2023 saat 22.00 civarı bös aldı Yıllardır özlemini duyduğumuz Çorum vekili Çonum kavuştu SALUR bölgesi yolu 4. Ayına girdi bitecekmi

Avatar
Iyi gunleeeer 2023-10-05 07:45:51

Kadinlara en cok zarar veren, kadini bir esya bir mal gibi goren, 6 yasindaki cocuklarin evlendirilmesine agzini acip tek bir laf soylemeyen, bir erkege 4 kadini layik goren... zihniyet simdide kadin haklarini mi savunuyormus. Bizde inandik. Milletvekilligi tugla fabrikasi muhasebeciligine benzemez Asila. Haydi iyi gunler

Avatar
Corum 19 2023-10-05 08:30:31

Onun icin mi her gun 2/3 kadim cinayeti isleniyor isiniz gucunuz ham cokelek dinazor caginda devam

Avatar
hayyam 2023-10-05 08:54:58

Haklısın. 4 kadının şahitliğini 1 erkeğe eş tutmak, mirastan daha az pay vermek, nikahını erkeğin iki dudağının arasında bırakmak ne kadar baş tacı olduklarını gösteriyor.