Kamu Sen meydana iniyor

Türkiye Kamu-Sen ülkü genelinde eylem yapacak.

11 Kasım 2019 Pazartesi 18:29
Kamu Sen meydana iniyor

Türkiye Kamu-Sen Çorum İl Temsilciliği, yarın (Salı) Saat Kulesi PTT önünde ‘Bu Bütçe Memurun Bütçesi Değil’ eylemi yapacak.

Kamu Sen İl Temsilcisi Selim Aydın, memura reva görülen sefalet bütçesini protesto etmek ve ‘memur unutulmasın’ demek ve kamu çalışanlarının sesi olmak olarak ülke genelinde ‘Türkiye Sevdamız Ekmek İçin Kavgamız’ diyerek saat 12.30’da alanlara ineceklerini açıkladı. Aydın, yaptığı açıklamada, “Bilinmeli ki meydanlara ancak yüreği yetenler iner. Kamu Sen bir kez daha memurun sesi olacaktır.

Kamu Sen’in ayrıca Cumhurbaşkanı, Cumhurbaşkanı Yardımcısı, MHP, CHP, İP ve AK Parti Grup Başkan Vekillerine birer mektup göndereceğini belirten Aydın, basın açıklaması sonrasında Basın ‘Doğu Türkistan’ temalı resim sergisi açılışı yapılacağını bildirdi.

Son Güncelleme: 12.11.2019 22:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sonuç 4+4 cepte 2019-11-12 18:27:40

Ne yaparsanız yapın,vatandaş ''hareket''lenmiyor.Saat kulesi mevki,PTT önünde 20 sendikacı ve memur,3 emekli ve tüm gelenler kadar sivil polis memuru vardı.Geri planda,bir minibüs resmi kıyafetli polis memuru ve jandarma personeli de bekliyordu.Fazlasını beklemek hayal olur.