Kapıda karşıladı, kucakladı

CHP nkara Milletvekili hemşehrilerimiz Ali Haydar Hakverdi ve Hitit Dernekleri Federasyonu Başkanı İbrahim Yollu, Başkan Abdülkadir Şahiner'i ziyaret etti.

06 Kasım 2019 Çarşamba 15:05
Kapıda karşıladı, kucakladı

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili hemşehrilerimiz Ali Haydar Hakverdi ve Çorum Hitit Dernekleri Federasyonu Başkanı İbrahim Yollu, Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’i ziyaret etti.

Başkan Şahiner, Milletvekili Ali Haydar Hakverdi ve Çorum Hitit Dernekleri Federasyonu Başkanı İbrahim Yollu’yu makamında ağırladı. Şahiner, “Böyle güzel dostlarımızın bizleri makamımız da ziyaret etmeleri bizleri onurlandırıyor. Kendileriyle geçmişe dayanan bir dostluğumuz var. Sayın Milletvekilimize ve Dernek Başkanımıza ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum, başarılar diliyorum” dedi.
Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Milletvekili Ali Haydar Hakverdi ve Çorum Hitit Dernekleri Federasyonu Başkanı İbrahim Yollu’yu belediye girişinde karşıladı. Ziyaret sonrası Şahiner, milletvekili ve dernek başkanına çeşitli hediyeler takdim etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili Ali Haydar Hakverdi ve Çorum Hitit Dernekleri Federasyonu Başkanı İbrahim Yollu da, Şahiner’e nezaket ziyaretinde bulunduklarını, Sungurlu’ya yapılan güzel çalışmalarından dolayı kendisini tebrik ettiklerini ifade ettiler.

Son Güncelleme: 06.11.2019 15:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.