Kavşak toplantısı

Çorum Çevreyolu Akşemseddin Kavşağı, Karayolları ve Çorum Belediyesi’nin işbirliğinde tamamlanırken, iki kurumun yöneticileri buluştu.

15 Nisan 2023 Cumartesi 15:30
Kavşak toplantısı

Çorum Çevreyolu Akşemseddin Kavşağı, Karayolları ve Çorum Belediyesi’nin işbirliğinde tamamlanıyor.

Karayolları Bölge Müdürü Rifat Silov, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ile bir araya gelerek kavşak çalışmalarıyla ilgili istişarede bulundu.

Karayolları ve Çorum Belediyesi yetkilileri, Çevreyolu Akşemseddin Kavşağı için toplandı. Karayolları Samsun 7. Bölge Müdürü Rifat Silov, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Belediye Başkan Yardımcıları Alper Zahir ve Zübeyir Tuncel’in de katıldığı toplantıda, farklı seviyeli kavşak projesiyle ilgili iki kurumun yürütülen çalışmalar ele alındı.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın yaptığı açıklamada, “Karayolları Samsun 7. Bölge Müdürü Rifat Silov’u Belediyemizde ağırladık. Yakın zamanda tamamlanacak Farklı Seviyeli Kavşak Çalışması ve şehrimizde devam eden diğer ulaşım projelerini değerlendirerek kendileriyle fikir alışverişinde bulunduk.  Ziyaretleri ve ilgileri için teşekkür ediyorum.”dedi.

Başkan Aşgın, İskilip yolu kavşağının 8 ilçenin Çorum ile bağlantısını sağlayacağını, aynı zamanda İlim Yayma Kavşağı ve Osmancık Kavşağı’nın trafik yükünü de önemli ölçüde alacağını belirterek, “Karayolları ve belediyemizin hummalı bir çalışmaları ile artık sona geldik. Bayram öncesi trafiğe açmış olacağız.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Başkanım Bu yazıyı oku 2023-04-15 17:08:43

Başkanım yolda viraj var ve çok tanımlanamıyor. Bi karışık geliyor. Orda ki kaldırımlar çok geniş biraz daraltılması lazım. mesela akşemsettin den gelirken bu köprüya doğru kaldırımlar genişliyor. osmanlı un'un oradan başlayıp o kaldırımı takip boyunca kaldırım daraltılmalı. Birde yaya geçici az daha ileri taşınmalı.

Misafir Avatar
Osman 2023-04-15 21:11:22 @Başkanım Bu yazıyı oku

herkes her işten anlıyor

Beğenmedim! (1)
Avatar
Yeni yapılan millet bahçesi 2023-04-15 18:37:53

Acilen oradaki benzinlikte bu işe katılmalı. Bina yerine yeşil alan bırakılmalı. Lütfen bu yazıya göz ver...

Avatar
EMEKLİ 2023-04-16 01:35:02

Keşke oncelikli olarak İlim Yayma kavşağına köprü yapılmış olsaydı. Burada çok kaza oluyor ve bir türlü önü alınamıyor. Bu köprü ikinci öncelikli olabilirdi. Çünkü baglantı yolları, Osmancık bağlantısı vs henuz yok. Yani orada bir trafik yoğunluğu yokki. Pazartesi günleri İlim Yayma kavşağı aşırı sekilde yoğunlaşıyor. İnşAllah bir an önce burayada bir köprülü kavşak yapılır. Emek verenlerden Allah razı olsun

Avatar
öneri 2023-04-15 18:16:05

Millet bahçesina mutlaka kütüphene yapılmalı.
ayrıca üst park ile alttaki padk arasındaki yol parka dahil edilerek öğretmenevi ve lise pansiyon önünden geçen yolun genişlemesi sağlanmalı acayip büyüklükte bir park olur

Avatar
Sv 2023-04-16 09:19:13

Daha yol bitmeden her yerinde çökmeler başlamış. Hatta öyle ki yama bile yapmışlar şimdiden. Bir kaç ay sonra o yol ne hale gelir Allah bilir. İlim Yayma kavşağında ki trafik ve kavşak sorunu çözülmeden ki o kadar ölüm yaşandı, bu yolun yapılması cep doldurmaktan başka birşey değil. Yazıklar olsun böyle anlayışa.

Avatar
Hüsnü 2023-04-16 09:52:24

Millet ben şimdiye kadar burada yapılan samimi ikazlara cevap niteliğinde bir uygulama değişikliğine gidildiğini gördüğümden emin değilim.Yani umut fakirin ekmeği olmaya aynen devam ediyor anlatabildim mi

Avatar
Ne toplantısı ??? 2023-04-19 09:54:16

gidin de bakın bi. Daha bugün geçtim masa dbaşında toplantı yapmayın arkadaş. hadi bakalım Akşemsettin camiiden düm düz gidin ve bu yeni yapılan yoldan sağa dönün yol varya hemen daralıyor. Köprüye çıkmayan düz devam ederse yoluna arkadan toslar. onu geçtim köprüden inen adam ile kafa kafaya gelirler demedi demeyin...