Kayaer, Görevini Vargeloğlu’na Devretti

Sungurlu Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanlığı’ndan işlerinin yoğunluğu nedeniyle ayrılan Alaattin Kayaer görevi Başkan Vekili Hakkı Vargeloğlu’na devretti.

29 Şubat 2016 Pazartesi 17:43
Kayaer, Görevini Vargeloğlu’na Devretti

Sungurlu Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanlığı’ndan işlerinin yoğunluğu nedeniyle ayrılan Alaattin Kayaer görevi Başkan Vekili Hakkı Vargeloğlu’na devretti.


Yapılan açıklamaya göre, Sungurlu Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Hakkı Vargeloğlu ise Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB)’a nezaket ziyaretinde bulunarak, Birlik Başkanı Yalçın Kılıç ve Başkan Vekili Recep Gür’le bir süre görüştü.


Oda Başkan Vekili İsa Kayar, Yönetim Kurulu üyeleri Arap Ergişi, İbrahim Günindi, Oktay Yakut ve Yusuf Balko’nun da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Oda Başkanı Hakkı Vargeloğlu, bundan önce olduğu gibi bundan sonrada ÇESOB’la yakın işbirliği içerisinde çalışacaklarını belirterek, Başkan Kılıç’a odasının içinde bulunduğu sorunları ve Sungurlu esnaf ve sanatkarlarının beklentilerini iletti.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç ise Sungurlu Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanlığı’na getirilen Hakkı Vargeloğlu’na yeni görevinde başarılar dileyerek, Alaattin Kayaer’e ise bugüne kadar esnaf ve sanatkarlara verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti.


ÇESOB olarak tüm ilçe odalarına aynı mesafede olduklarını belirten Kılıç, Vargeloğlu’nu uzun yıllardan bu yana yakından tanıdığını ifade ederek, Vargeloğlu’nun çalışkan ve azimli bir kişi olduğunu, odanın ve Sungurlu esnaf ve sanatkarlarının sorunlarının üstesinden geleceğini kaydetti. Kılıç son olarak birlik ve beraberlik mesajı vererek, “Allah birliğimizi bozmasın” dedi.

Son Güncelleme: 29.02.2016 17:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.