Kaymakam'a hemşehrilik beratı

İskilip Belediye Meclisi ilçe Kaymakamı Bayezit Bestami Alkan'a hemşehrilik beratı verilmesini kararlaştırdı.

10 Mayıs 2019 Cuma 11:56
Kaymakam'a hemşehrilik beratı

İskilip Belediye Meclisi aylık olağan toplantısında İlçe Kaymakamı Bayezit Bestami Alkan'a ‘hemşerilik beratı’ verilmesi kararı aldı.

İskilip’in Sesi’nde yer alan habere göre, son görev yeri olarak geldiği İskilip'te yaptığı çalışmalarla bir anda şehre hareket getiren Alkan, İskilip çileğinin pazarını geliştirmek için adımlar atıyor. 1 milyon 600 bin çilek fidesi dağıtarak üretimi 3 katına çıkarmayı hedefledi. Tarihi Yalak Değirmeni’ni onararak yeniden faaliyete geçiren Kaymakam Alkan, bölgedeki bakir tarlalara ektirdiği siyez buğdayı değirmende işleyerek turizme dikkat çekti.

Kaymakam Bayezit Bestami Alkan'ın İskilip'e sağladığı katkılara seyirci kalmayan Belediye Meclisi mayıs ayı toplantısında hemşerilik beratı verme kararını MHP ve Ak Partili üyelerin oylarıyla aldı.

Son Güncelleme: 20.06.2022 16:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali çorumlu 2019-05-11 14:41:50

Tebrikler. Kaymakam bey hemşehriden öte gayretli . Marifet iltifata tabidir.

banner165