Köy yolunu belediye yapıyor

İskilip Belediyesi ulaşımda mağduriyet yaşanması muhtemel Çavuşoğlu Köyü yolunda ıslah ve onarım çalışması başlattı.

28 Kasım 2019 Perşembe 15:07
Köy yolunu belediye yapıyor

İskilip Belediyesi ekipleri yağışların başlamasıyla ulaşımda mağduriyet yaşanması muhtemel Çavuşoğlu Köyü yolunda imece usulü ıslah ve onarım çalışması başlattı.

Çavuşoğlu Köyü sakinleri, belediyeye başvurarak yağışların başladığını, kışın bastırması ile beraber şehir merkezi ile özellikle acil durumlarda ulaşımın tamamen kesildiğini ifade ettiler. Köylüler Belediye Başkanı Ali Sülük’ten yardım talep etti. Belediye Başkanı Ali Sülük, köylülerin haklı taleplerini yerine getirmek için İskilip Belediyesi Fen İşleri personel, ekip ve ekipmanlarını Çavuşoğlu Köyü yolunda çalışma yapmak üzere görevlendirdi.

Başkan Ali Sülük, yaptığı açıklamada, “İlçemize 9 km uzaklıktaki Çavuşoğlu köyü yolunun bozuk olması ve ulaşımda sıkıntı yaratmasından dolayı, belediyemiz Fen İşleri ekipleri ve köy sakinlerimiz, bozuk köy yolunun tamiratını birlikte gerçekleştiriyorlar. Köylerimize verdiğimiz destek artarak devam edecektir.” Dedi.

Son Güncelleme: 28.11.2019 15:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Söğütlü evler 2019-11-28 21:00:11

Çorum belediyesi fen işlerine yatıyor 600 metre söğütlü evler 1. Cadde ve 41.sokagi asfaltlama yapmadılar dilekçe verdik defalarca 2020 yılında belki diyorlar

Avatar
İskilipli 2019-11-28 22:49:15

Biraz imkanı olsa neler yapacak. Yolun açık olsun başkan. Tarım bakanı olarak görürüz inşAllah