Külcü, Terminal Esnafını Ziyaret Etti

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde faaliyet gösteren esnafı ziyaret etti.

24 Şubat 2016 Çarşamba 16:17
Külcü, Terminal Esnafını Ziyaret Etti


Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde faaliyet gösteren esnafı ziyaret etti.

Belediye Basın Birimi’nden yapılan açıklamaya göre, Terminal esnafına hayırlı işler temennisinde bulunan Başkan Külcü’ye terminal esnafı da nezih bir ortamda kendilerine ticaret yapma imkanı verdiği için teşekkür etti.

Çorum'un 8 yıldan beri Belediyenin yaptığı önemli yatırımlarla çehresinin değiştiğini belirten Başkan Külcü, değişimin en güzel örneklerinden birinin de Yeni Şehirlerarası Otobüs Terminali olduğunu söyledi.

Yeni terminale eskiye nazaran daha fazla araç giriş çıkışı olduğunun altını çizen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “2014 yılında eski terminale 126.173 araç giriş çıkış yaparken yeni terminalimiz 2015 yılında faaliyete geçmesine rağmen 149.654 araç giriş çıkış yaptı. Yeni otogarımız değişen Çorum'un vitrini oldu. Transit araçların daha fazla giriş-çıkış yapması ile terminalimizde ticaret yapan esnafımızın da yüzü güldü” dedi.


Başkan Külcü’ye terminal gezisinde Başkan Yardımcıları Ahmet Yabacıoğlu ve Turhan Candan ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Lütfullah Şirin de eşlik etti.

 

 

 

 

Son Güncelleme: 24.02.2016 16:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165