Külcü'den Ulukavak'a iki müjde

Ulukavak Mahallesi Muhtarı Hanefi Özdemir, bazı mahalle sakinleri ve esnafla birlikte dün Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü ziyaret etti.

01 Şubat 2016 Pazartesi 19:12
Külcü'den Ulukavak'a iki müjde

Ulukavak Mahallesi Muhtarı Hanefi Özdemir, bazı mahalle sakinleri ve esnafla birlikte dün Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü ziyaret etti.


Bazı mahalle sakinleri ve esnafın da katıldığı ziyarette konuşan Hanefi Özdemir, “Mahallemize yapmış olduğunuz hizmet ve yardımlardan dolayı mahalle halkı adına teşekkür ediyoruz” dedi.


Özdemir, “Size inanıyor ve güveniyoruz. Yaptığınız hizmetler takdire şayan. Başarılı çalışmalarınızın devamını diliyoruz” diye konuştu.


KÜLCÜ’YE SÜRPRİZ

Muhtar Özdemir ayrıca Belediye Başkanı Muzaffer Külcü için Aşık Gülnuri’ye hazırlattığı türküyü dinletti. Kendisi için bestelenen türküyü ilgiyle dinleyen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, kendisini duygulandıran eserden dolayı teşekkür etti.

Ulukavak’ın Çorum’un en büyük mahallesi olduğunu belirten Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Belediye hizmetleri noktasında Ulukavak payına düşeni aldı ve almaya da devam ediyor” dedi.


ULUKAVAK’A İKİ MÜJDE


Mahallede yapılan ve yapımı devam eden çalışmalarından bahseden Külcü, Çatalhavuz Kuran Kursu’nun ve Abdibey Camii yanındaki inşaatın devam ettiğini söyledi.


Ulukavak Mahallesi’ndeki alt yapı çalışmalarının da tüm hızıyla sürdüğünü anlatan Külcü, Pazartesi Pazarı yanına yeni bir spor salonu ile mescit yapılacağı müjdesini verdi.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Külcü, Ulukavak Muhtarı Özdemir ve mahalle sakinlerine teşekkür etti.

 

 

 

Son Güncelleme: 01.02.2016 19:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.