'Kutuplaşmaya fırsat vermeyeceğiz'

Cumhuriyet Halk Partisi, İl Kadın Kolları Olağan Kongresi gerçekleştirildi.

12 Ocak 2016 Salı 16:43
'Kutuplaşmaya fırsat vermeyeceğiz'


Cumhuriyet Halk Partisi,  İl Kadın Kolları Olağan Kongresi gerçekleştirildi.

CHP İl Başkanlığı toplantı salonunda yapılan kongreye, CHP İl Başkanı Hasan Suvacı, İl Kadın Kolları Başkanı Melda Özüdoğru ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Seval Yürekli’nin yanısıra partililer katıldı.


Seçimde CHP İl Başkanı Hasan Suvacı, İl Kadın Kolları Başkanı Melda Özüdoğru ve CHP Kadın Kolları Başkan Adayı Firdevs Yalçın birer konuşma yaptı.


‘KUTUPLAŞMAYA FIRSAT VERMEYECEĞİZ’

Kadınlara çok görev düştüğünü belirten CHP İl Başkanı Hasan Suvacı, partilerinde uzlaşma kültürünü geliştireceklerini söyleyerek, konuşmasında şunları söyledi:

“Kadınların halinden kadınlar daha iyi anlar. Kadınlarımıza çok görev düşüyor. Partimizde uzlaşma kültürünü geliştireceğiz. Küskünlük, dargınlık ve kutuplaşmaya fırsat vermeyeceğiz. Emeklerinden dolayı Melda Doğru hanımefendiye teşekkür ediyorum. Tek derdimiz Çorum’a hizmet etmek. Bu yolda çok çalışacağız.”


Konuşmasında İstanbul Sultanahmet’te meydana gelen patlamaya da değinen Suvacı, “Bu tür olayların toplumun kanayan yarası oldu. İnşallah bir daha yaşamayız. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet diliyorum.” dedi.


İl Kadın Kolları Başkanı Melda Özüdoğru ise konuşmasında, görev yaptığı süreç içerisinde kendisine destek veren arkadaşlarına teşekkür ederek, kongrenin hayırlı olmasını diledi.


‘AMACIM PARTİME HİZMET ETMEK VE İLERİYE TAŞIMAK’

CHP’ye hizmet etmek ve partisini ileriye taşımak için aday olduğunu vurgulayan CHP Kadın Kolları Başkan Adayı Firdevs Yalçın, iktidar olmak için ellerinden gelen çabayı sarf edeceklerini dile getirerek, konuşmasına şöyle devam etti:

“Cumhuriyet Halk Partisi’ne hizmet etmek ve partimizi ileriye taşımak için aday oldum. Sizlerin tecrübeleri ile daha güzel çalışmalar yapacağız. Partime karşı sorumluluğumu yerine getirmek için sizlerin huzurundayım. Örgütlü kadın, örgütlü toplum, tek ses, tek yumruk, birlik ve beraberlik içerisinde iktidara yürüyeceğiz.”

Seçimde mevcut Başkan Firdevs Yalçın aday olmadı. Başkanlık için tek liste oylanırken, gerçekleştirilen oylama sonunda Firdevs Yalçın CHP İl Kadın Kolları Başkanı seçildi.

Firdevs Yalçın’ın yönetim kurulunda ise şu isimler yer aldı:


Yönetim Kurulu Asil: Sultan Özcan, Hülya Özdemir, Seher Bayıral, Temam Çakar, Gülhan Eke, Emine Gürler Aydaş, Zehra Kelek, Sultan Aybaş, Gülsün Büğrü, Beyhan Suludere


Yönetim Kurulu Yedek: Aycan Gökmen, İlkay Kalecik, Güler Sarıaslan, Gülderen Çetin, Dudu Tarı, Gülten Yalçın, Nadire Meriç, Şengül Güneş, Emine Karakütük, Hatice Topsakal


Kurultay Delegeleri: Firdevs Yalçın, Seval Yürekli, Hülya Özdemir, Naciye Meltem Aksalman

 


Son Güncelleme: 12.01.2016 16:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.