Madaya için yardım zamanı

İhh Vakfı Çorum Şube Başkanı Selim Özkabakçı, “Madaya’daki on binlerce mazlumun açlıktan ölmemesi için Çorum Halkını acilen yardıma çağırıyoruz.” diyerek yardımseverlere çağrıda bulundu.

20 Ocak 2016 Çarşamba 10:34
Madaya için yardım zamanı

İhh
  Vakfı Çorum Şube Başkanı Selim Özkabakçı, “Madaya’daki on binlerce mazlumun açlıktan ölmemesi için Çorum Halkını acilen yardıma çağırıyoruz.” diyerek yardımseverlere çağrıda bulundu.


“Madaya’da Rejim güçlerinin bölgeye yardım malzemelerinin girmesine izin vermemesi sonucu Madaya ve çevresinde insanlar açlıktan hayatlarını kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya.”diyen Özkabakçı, açıklmasına şöyle devam etti;


“Yaklaşık 40 bin insanın yaşadığı Madaya, 7 aydır Esed rejimi ve Hizbullah milisleri kuşatması altında. 
Bölgede gıda bulmak neredeyse imkânsız, Madaya'ya da halk, ağaç yapraklarını haşlayarak yiyecek elde etmeye çalışıyor. Az da olsa bulunan gıda malzemeleri ise çok pahalı.Çorum İHH Olarak Madaya’daki on binlerce mazlumun açlıktan ölmemesi için Çorum Halkını acilen yardıma çağırıyoruz.Suriye Savaşının başından beri Çorum Halkının yardımlarını Suriye’ye ulaştırmaya devam ediyoruz. En son Bir ay önce STK lar ile oluşturduğumuz 5 tır insani yardım malzemesini Bayır Bucak Türkmen kardeşlerinize ulaştırdık.

Ayrıca, yardım etmek isteyenlerin;

Bankadan: Kuveyt Türk Çorum ŞB. İBAN: TR84 0020 5000 0017 6497 3000 01
Eşref Hoca Caddesindeki Çorum İHH Ofisimize gelerek.
0364 224 26 20  no'lu telefondan bize ulaşabilirsiniz.
MADAYA yazıp 3072'ye göndererek 5 TL bağışta bulunabilir.”

Son Güncelleme: 20.01.2016 10:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.