Maduro'nun durumu Çorum'u etkiler mi?

Venezuela'daki son darbe girişimi Çorum'u da ilgilendiriyor

24 Ocak 2019 Perşembe 13:01
Maduro'nun durumu Çorum'u etkiler mi?

Venezuela’da yaşanan son darbe girişimini dünya hayretle izliyor. Venezuela Meclis Başkanı olan muhalefet lideri Juan Guadio, kendini geçici Devlet Başkanı ilan ederken, Venezuela'nın seçilmiş Devlet Başkanı Nicolas Maduro ise darbeye direniyor. ABD’nin destek verdiği darbe girişimi Çorum’u da ilgilendiriyor. Hatırlanacağı üzere Venezuela Devlet Başkan Yardımcısı Tareck Zaidan El Aissami Maddah geçtiğimiz hafta Türkiye ziyareti kapsamında Çorumlu işadamı Ahmet Ahlatcı’nın sahibi olduğu altın rafinerisinde incelemelerde bulunmak üzere Çorum’a gelmişti.


El Aissami Maddah Çorum Valisi Mustafa Çiftçi ve Ahlatcı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatcı tarafından karşılanmış, altın rafinerisinin gezildiği ziyarette dünyanın en büyük altın üreticisi olan Venezuela ile ticari işbirliği noktasında görüşmeler yapılmıştı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz aylarda Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro ile bir araya gelmiş, ziyarette iş adamı Ahmet Ahlatcı’nın sahibi olduğu rafineri hakkında Maduro’ya bilgi verilmişti. Bu görüşmenin ardından Ahlatcı ile yakından ilgilenen Venezuela’nın Devlet Başkanı Maduro, ülkesindeki altınları işlenmek üzere Çorum’a gönderebileceklerini ifade etmişti.


Venezuela Devlet Başkan Yardımcısı’nın Çorum ziyaretinin hemen akabinde ülkesinde gerçekleşen darbe girişimi şimdi Venezuela altınlarıyla Çorum’da yapılması düşünülen işbirliği hakkında soru işaretleri doğurdu. ABD eliyle ülke iç savaşa sürüklenirken söz konusu Venezuela-Çorum altın işbirliği çalışmalarının akıbetinin ne olacağı merak konusu.

Son Güncelleme: 24.01.2019 13:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hasan 2019-01-24 16:46:41

şaka maka koca amerika çorumla uğraşıyor.ahlatcı trampın canını fena yaktı anlaşılan.

Avatar
serhat 2019-01-24 16:49:02

mustafa bey Çorum'u etkilemez Ahlatcı'yı etkiler. Çorum bu adamdan mı ibaret yav abartmayın.

Avatar
Trump un zekası 2019-01-24 19:18:51

Trump ya süper akıllı, ya da perde arkasından yönetilen bir dublör,bir cümle ile koca ülkeyi birbirine düşürdü.

Avatar
okan 2019-01-24 22:31:48

Ya nedir bu ahlatçı ahlatçı yeter artık.Bu zamana kadar yaptıkları hep ticaret üzerine her akşam kaç kişiye yemek veriyor.kaçtane öğrenciyi okutuyor.kaçtane fakiri giydiriyor.bunun haberini yapın lütfen.

Avatar
Ah et 2019-01-24 23:28:28

Çorum Türkiye yi Çorumluyu etkilemez ama bazılarını etkileyeceği kesin