Meclis'te gergin dakikalar

Çorum Belediye Meclisi'nin bugünkü toplantısında gergin dakikalar yaşandı. Gerginliğe Başkan Aşgın müdahale etti

08 Ocak 2021 Cuma 15:44
Meclis'te gergin dakikalar

Çorum Belediye Meclisi’nin bugün olağan toplantısında CHP ve AK Parti arasında gerginlik yaşandı.

CHP Belediye Meclis Grup Başkanı Tuncay Yılmaz, Belediye’nin 600 gündür ‘cek-cak’ demeye başladığını ileri sürerek, kentin zamanının çalındığını, sadece temel atma ve projelerle gün geçirildiğini iddia etti. Yılmaz ayrıca, CHP’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik ‘diktatör’ suçlamalarına Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın sosyal medya hesabından verdiği cevaba tepki gösterdi. Yılmaz, Başkan Aşgın'ı ayrıştırıcı dil kullanmakla suçladı, ayrıca genel siyaseti değil yereli konuşmaları gerektiğini görüşünü dile getirdi.

CHP’li Yılmaz’a AK Parti Belediye Meclis Üyesi Av. İsmail Yağbat cevap verdi. Yağbat CHP’nin her türlü hakareti yaptığını ancak kendilerine cevap verildiğinde ‘ayrıştırıcılık’la suçlanıldığını kaydetti. ‘Sen Cumhurbaşkanımıza ‘diktatör’ diyeceksin. Biz susacağız öyle mi? Böyle bir dünya yok. Yaptığınız her açıklamanın cevabını usulünce alacaksınız’ diyen Yağbat konuşmaya devam ederken CHP’liler ayağa kalkarak tepki gösterdi.

CHP ve AK Partililer arasındaki tartışmaya Belediye Başkanı Aşgın, ‘Tuncay Bey size hakaret edilmiyor. İsmail Bey siz de konuşmanızı tamamlayın. Maksat hasıl olmuştur” diyerek müdahale etti. Sonra da CHP Grup Başkanı Tuncay Yılmaz'ın eleştirilerine cevap verdi.
 

Son Güncelleme: 08.01.2021 22:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mütayit 2021-01-08 19:01:08

Tuncay abim konuş bakalım yakışır abime. Yalnız ben konuşursam sen sokakta yürüyemezsin canım abim benim !

Misafir Avatar
bonus 2021-01-08 21:08:38 @Mütayit

söyle de herkes bilsin

Beğenmedim! (3)
Avatar
SUAT 2021-01-08 16:13:08

Tuncay beyin MEHMET karadağ ın kast işini karıştırması hoş olmadı.

Avatar
Ali 2021-01-08 19:42:27

Karadağ I artık karıştırmayın . Adam cezasını buldu . Parti de onun gibi olup ta yüksek görevlerde deVan edenler, Menfaat karşılığı iş bulan iş takip edenleri ifşa etmeli .

Avatar
Mesut 2021-01-08 23:07:55

Yav Allah aşkına şu CHP nin millete tek bir hizmeti varmi? Halkı küçümseyen, her türlü ayrıştırmayı yapan, gezi olaylarıyla memlekete milyonlarca lira zara veren, devletin yaptığı hizmetleri küçümseyen, memlekette tek bir çivi bile çakmamış olan bir zihniyet. Vatandaş olarak biz olani biteni görmüyor muyuz sanıyorlar? Belediye gayet güzel projelere imza atıyor, adamlar kalkmış Cumhurbaşkanına kinlerini kusuyorlar. Tuncay Yılmaz in kim olduğunu biz konur fm de çalıştığı zamanlardan biliriz. İnsan az utanırda susar be. Ankara İstanbul buyuksehir belediyelerin de gördük ne halt olduklarını.

Avatar
Siyaset 2021-01-08 17:39:36

Karadag görevde olsaydı. Belediye başkan aday belirlemelerinde farklı isimler olurmuydu

Avatar
Mesut beye cevap 2021-01-10 11:26:46

50 yıldır iktarda olmayan bir partiden ne hizmeti beklıyorsun.. Sen mevcut hükümetin ekonomi politikasından memnunsan devam et oy vermeye