Mehmetçiğe moral ziyareti

FSM öğrencileri Mehmetçiklere moral ziyareti gerçekleştirdi.

25 Ekim 2019 Cuma 14:02
Mehmetçiğe moral ziyareti

Fatih Sultan Mehmet İlkokulu birinci sınıf öğrencileri Mehmetçiklere moral ziyareti gerçekleştirdi.

FSM İlkokulu 1-I Sınıfı öğrencileri Sınıf Öğretmenleri Güldane Alparslan ile birlikte ordumuzun başlattığı ‘Barış Pınarı Harekatı’ nedeniyle Mehmetçiklerimize motivasyon ziyaretinde bulundu.

Çorum İl Jandarma Komutanlığı’na yapılan ziyarete FSM Okul Müdürü Mustafa Fuçular, Sınıf Öğretmeni Güldane Alparslan, veliler ve 1-I Sınıfı öğrencileri katıldı.

Öğrencilerin ‘Her Türk Asker Doğar’ ve ‘Hepimiz Mehmetiz’ sloganları ile başlattıkları etkinlik kapsamında İl Jandarma Komutanlığına yapılan ziyarette İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İlhan Uzunoğlu makamında ziyaret edildi. Öğrencilerin ziyaretinden duygulanan ve memnuniyetlerini belirten Albay İlhan Uzunoğlu’na öğrenciler tarafından çiçek ve Türk Bayrağı takdim edildi. Ayrıca öğrenciler sınıflarında yaptıkları ‘Hepimiz Mehmetiz’ konulu etkinlikteki resimlerden bazılarını Uzunoğlu’na sundu.

İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İlhan Uzunoğlu, ziyaret nedeniyle duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Okul Müdürü Mustafa Fuçular, Sınıf Öğretmeni Güldane Alparslan, öğrenci velileri ve öğrencilere teşekkür etti.

Askerlik mesleği ile ilgili sunum ve çalışma ortamlarının tanıtılmasından sonra öğrencilere ikramlarda bulunuldu. Mini gösterinin ardından ziyaret sona erdi.

Son Güncelleme: 25.10.2019 14:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.