Merak ediliyordu, Külcü ne dedi?

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın yeniden aday ilan edildi, eski başkan ve aday adayı Muzaffer Külcü açıklama yaptı.

19 Ocak 2024 Cuma 10:31
Merak ediliyordu, Külcü ne dedi?

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın yeniden aday gösterilmesinin ardından rakibi olan bazı aday adayları sosyal medya hesaplarından dilek ve temennilerini aktaran mesajlar verdi. Peki Külcü ne yaptı?

AÇIKLAMAYI VATSAP GRUBUNA YAPTI

Çorum eski Belediye Başkanı ve aday adayı Muzaffer Külcü de, sosyal medya hesabından (dün akşam) sadece Cuma mesajı paylaşırken, taraftar grubunun bulunduğu sosyal medya mecrasından (vatsap) bir açıklama yapmayı tercih etti. Külcü, kısa açıklamasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ikinci dönem başkan adaylığı ilan edilen Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın'ın ismine yer vermezken, sadece 'aday' kelimesini kullandı.

HAYATIN SONU DEĞİL VURGUSU

Sonuçlara rağmen hayatın devam ettiğini vurgulayan Külcü, Çorum için söyleyecek çok sözü olduğu görüşünü tekrarladı. Taraftarlarına ‘bir yolculuk biter, bir yolculuk başlar’ sözleriyle mücadeleye devam edeceği mesajı veren Külcü, “Sizlerden özel bir ricam var. Lütfen aday ile ilgili tahkir ve tazyif edici nitelik arz eden söz konuşmayalım ve mesaj paylaşmayalım.” dedi.

Külcü, yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi:

“Kıymetli dostlar

Uzun ve yorucu bir süreç sonunda aday belli oldu. Bu süre zarfında her platformda yaptığınız tüm çalışmalar ve sağladığınız katkılar için sizlere gönülden teşekkür ediyorum.

HER ŞEYİN SONU DEĞİL

Sonuç bizim arzu ettiğimiz gibi olmadı. Ancak bu ihtimali de bilerek yola çıkmıştık. Biz üzerimize düşeni yaptık. Sizler çok daha fazlasını yaptınız. Sonuca ilişkin elbette hüznümüz olabilir. Bu anlaşılır bir şey. Fakat mahzun olmak yok. Biz bu şehri seviyoruz. Hepimiz çok seviyoruz. Aday olmamamız her şeyin sonu değildir. Hayat bir mücadele alanıdır. Bir yolculuk biter, yeni bir yolculuk başlar. 
Gönlümüzde olan seçilmekti. Ama hizmet etmenin tek yolu mutlaka bir yere aday olmak ve seçilmek değildir.

SÖYLEYECEK SÖZÜMÜZ VAR

Bizim bu şehre dair söyleyecek daha çok sözümüz var. Biz nerede olursak olalım, her zaman güzel memleketimizin hizmetinde ve emrinde olacağız. Bunu böyle bilmenizi arzu ederim.

YARINLAR İÇİN UMUTLUYUZ

Yine çalışacağız, yine konuşacağız. Yarınları daha güzel, daha yaşanır bir şehir için mücadele etmeye devam edeceğiz..

SON MESAJIM OLACAK

Bu mesajımız adaylık süreci dolayısıyla grubumuza yazdığım son mesajım olacak. Sizlerden özel bir ricam var. Lütfen aday ile ilgili tahkir ve tazyif edici nitelik arzeden söz konuşmayalım ve mesaj paylaşmayalım.

Hak şerleri hayreyler 
Zannetme ki gayreyler 
Arif ânı seyreyler
Görelim Mevla neyler
Neylerse güzel eyler.. 
Allah’a emanet olunuz, sağlıcakla kalınız."

Son Güncelleme: 19.01.2024 17:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hala geç değil... 2024-01-19 11:59:28

Bağımsız aday olarak girse dahi Muzaffer Külcü alır,7 yaşındaki çocuk bile biliyor.Ama bizim halkımız hizmetten çok particilik ve biatçılığı kabul ediyor.Araştırın Bahabey, Necdet Diken ,Varinli vb.olduğu gibi çalışan adamın Çorum da yeri yok.Geçmiş böyle,şu anda aynı,gelecekte de farklı bir durum olmaz.

Avatar
Gönüllerin Başkanı 2024-01-19 11:07:30

Terminal , Buhara kültür
10 kadın kültür merkezi,
8 spor merkezi,
Stadyum,
3500 kişilik kapalı spor salonu, 300 dönüm Kentpark . 200 tane yenilenen park , Rüzgat Türbinleri, yıllık 40 milyon kar eden , Kent meydanı ( kadeş ) Belediye binası , 200 iş makinası kamyon kepçe , Bitmeyen Akşemsettin camiii ve birçok cami yapımı . DAHA NELER NELER . BUNLAR YETER Dİ ZATEN .

Avatar
Emekli 2024-01-19 15:09:57

Yeniden refah partisine bekliyoruz Çorum’a yakışır.

Avatar
Yeter da 2024-01-19 11:34:24

Hala utanmadan yuzsuz yuzsuz birde aciklama yapiyor. Yeter da dus şu Çorum'un yakasindan

Avatar
Gören adam 2024-01-19 12:05:55

Ağır ceza mahkemelerinde hesap veriyon.. kendini masum rolüne kaptırmışsin.. özel hastane karşısındaki Mehmetçik lisesi ardındaki tarlayı imara soktunuz meşhur leblebici kardeşlerle paylaşırken bugünleri düşünmedinmi...Allah görüyor.. siyasi mezarlıkta toprağın bol olsun..

Avatar
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar 2024-01-19 12:30:26

Yarım kalan Çorum Havalimanı için moloz yığını dediğini unutmadık. Sonrasında Çorum'a tepkileri alınca dönemin Ulaştırma Bakanı'na, Uçağı havada gören Havalimanı istiyor diyen Salim Uslu ile beraber UÇAK MAKETİ hediye edip, ÇORUM'A HAVALİMANI istiyoruz dediğiniz günleri unutmadık. Hem Milletvekiliği döneminde, hem de Belediye Başkanlığı döneminde Çorum' dan yatırımları aldılar, komşu Şehir'lere verdiler. Neden o zaman sesiniz çıkmadı. ÇORUM'A en büyük zararı siz ve sizin gibiler verdi. Anadolu Kaplanı Çorum, sizlerin sayesinde oldu, Anadolu Kedisi, Çorum geri geri gidiyorsa sizlerin sayesinde gidiyor. Senelerdir söylüyorum, yine söyleyeceğim. Senelerdir Çorum ve Çorum'luları uyutuyorlar. Senelerdir Çorum ve Çorum'lular da uyumaya devam ediyor. ANLAYANA.....

Misafir Avatar
Muhammed 2024-01-19 19:59:48 @Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar

Birde takdir et be arkadaş çözüm sun... aynı başlıkla aynı muhabbet baydı

Beğenmedim! (0)
Avatar
Vatandaş 2024-01-19 12:00:30

Vatandaş olarak birlikte olmanızı istiyoruz.

Avatar
Hodri meydan 2024-01-19 15:23:55

Madem bu kadar kendine güveniyorsun o zaman Yeniden Refah Partisinden koy adayligini, hodri meydan de... Varsa Corumda bi kitlen secilirsin seni aday gostermeyenlere verirsin cevabini. Eski Akp'liler Fetö ile baglantili oldugu dusunulup Akp'den ayrilanlar gecti hep YRP'ye. Hadi bakalim Kulcu gorelim seni