Meteoroloji uyardı

Özel İdare Ekipleri, dün kapalı bulunan 200 köy yolunu açarken, devam eden kar yağışı saat 17,00 itibariyle 160 köy yolunu tekrar kapattı.

21 Ocak 2016 Perşembe 22:33
Meteoroloji uyardı

Özel İdare Ekipleri, dün kapalı bulunan 200 köy yolunu açarken, devam eden kar yağışı saat 17,00 itibariyle 160 köy yolunu tekrar kapattı.

Sabah saatleri ile birlikte karla mücadele çalışması yapan ekipler, havanın kararmasıyla birlikte çalışmalarını durdurarak, acil çağrılara cevap veriyor. 

160 kapalı köy yolunun, gece devam edecek yağışlarla birlikte 200’ü bulması beklenirken, ekiplerin bu sabah itibariyle kapalı yolları açmak için çalışmalarına devam edeceği öğrenildi. 

Meteoroloji'den yoğun kar yağışı uyarısı!

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü Orta Karadeniz Bölgesine yoğun kar yağışı uyarısında bulundu.
Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre Orta Karadeniz'in iç kesimlerinde görülen kar yağışlarının etkisini artırarak Tokat, Amasya, Çorum ile Ordu, Samsun ve Giresun'un iç kesimlerinde kuvvetli (10-20 cm arası), yer yer yoğun (20 cm ve üzeri) olması bekleniyor. 

Yağışların Cumartesi günü akşam saatlerinden itibaren Amasya ve Çorum çevrelerinde etkisini kaybedeceği, diğer illerde de kıyı kesimler dahil olmak üzere yoğun kar yağışı şeklinde devam edeceği tahmin ediliyor. 

Meteoroloji yoğun kar yağışına karşı yetkilileri ve vatandaşları buzlanma, don olayı, çığ tehlikesi, çatı çökmeleri ve ulaşımda aksamalara karşı uyardı.



Son Güncelleme: 21.01.2016 22:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adınız Soyadınız 2016-01-22 08:32:57

kar , kışı zor gösterir ama aslında berekettir.