MHP'den kırsal için 4 öncelikli hedef

Milliyetçi Hareket Partisi İl Genel Meclisi Üyeleri Vali Zülkif Dağlı'yı makamında ziyaret ederek, 5 yıllık dönemde kırsala yönelik4 öncelikli hedefini açıkladı.

18 Nisan 2024 Perşembe 16:52
MHP'den kırsal için 4 öncelikli hedef

Milliyetçi Hareket Partisi İl Genel Meclisi Üyeleri Vali Zülkif Dağlı'yı makamında ziyaret etti.

VALİ DESTEK SÖZÜ VERDİ

MHP İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak başkanlığında gerçekleştirilen ziyarette, gelecek 5 yıl içerisinde kısa, orta ve uzun vadede yapılması istenilen konular ve hizmetler istişare edildi. Vali Dağlı'nın öncelikli konuları hassasiyetle takip edeceğini ve gerekli destekleri vereceklerini vurgulaması takdirle karşılandı.

İŞTE O ÖNCELİKLİ HİZMETLER

MHP İl Genel Meclis Üyeleri öncelikli konuları köy içme sularının tamamen çözüme kavuşması, tarımsal sulama projelerinin desteklenmesi, grup yollarının sıcak asfaltlanması, köylere gelir getirici projelerinin artırılması olarak sıralandı.

TAVİZSİZ TAKİP EDECEĞİZ

MHP'den yapılan açıklamada, "Yukarıda belirttiğimiz öncelikli konuları ve kısa, orta, uzun vadedeki tüm projeleri gerekli komisyonlara iletecek, hiçbir taviz vermeden takipçisi olacağız. İlimizin ve tüm ilçelerimizin her alanda daha da ileriye gitmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Birlikte hareket etmek, ortak hedeflere ulaşmamızı sağlayacaktır."denildi.

Son Güncelleme: 18.04.2024 16:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Akıllı Mehmet 2024-04-18 20:05:59

Mecliste iktidar destekçiliğini CHP ye kaptırdınız. Söz hakkınız yokki, ne yapabilirsiniz de hedef açıklayasınız. Duyanda BB Başkanlığı ellerinde sanır.

Avatar
Ural 2024-04-19 06:42:31

Neden içimde sizlere karşı zerre miktarı güven kalmadı diye sordum yine kendime... Memlekete gelecek yatırımlara engel olanlar geldi aklıma...dün ulumezarlığa gittim ne göreyim.İkinci çevreyolu tabelası...Meğer ikinci çevreyolumuzda varmış ama haberimiz Kabir ehlini ziyarete gidince oldu... Allah kurtarsın iyileri kötülerden artık buğzediyorum