MHP lideri Bahçeli’ye özel davet

Ankara’nın Altındağ İlçe Belediye Başkanı hemşehrimiz Doç. Dr. Asım Balcı, MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli’yi Türkiye Klasik Otomobil Festivali’ne davet etti. 

09 Ekim 2023 Pazartesi 22:41
MHP lideri Bahçeli’ye özel davet

Ankara’nın Altındağ İlçe Belediye Başkanı hemşehrimiz Doç. Dr. Asım Balcı, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’yi, 14-15 Ekim’de Millet Bahçesi’nde düzenlenecek olan Türkiye Klasik Otomobil Festivali’ne davet etti.

Geçtiğimiz yıllarda da düzenlediği Klasik Otomobil Festivalleri ile klasik otomobil tutkunlarının takdir ve beğenisini kazanan Altındağ Belediyesi, 14-15 Ekim tarihlerinde Millet Bahçesi’nde önemli bir organizasyona daha imza atacak.

Türkiye’nin en büyük klasik otomobil festivaline, klasik otomobil tutkusu ve özel koleksiyonuyla da tanınan MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi özel olarak davet eden Asım Balcı, Bahçeli’ye özel hazırlanmış klasik otomobil maketini hediye etti.

Bahçeli, davet için Asım Balcı’ya teşekkür etti.

Balcı, ziyaretle ilgili paylaşımında şunları ifade etti; “MHP Genel Başkanı Sn. Devlet Bahçeli beyefendiyi ziyaret ederek 14-15 Ekim tarihlerinde Başkent Millet Bahçesi’nde gerçekleştireceğimiz Türkiye Klasik Otomobil Festivali’ne davet ettik.

İlgi ve destekleri için şükranlarımızı sunuyoruz."

Son Güncelleme: 11.10.2023 08:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
YİNE BEN 2023-10-11 16:21:01

MHP YE EĞİLİM BİR YANLAMA MI VAAAAA KULVAR DEĞİŞİKLİĞİ Mİ VAAAAR, BU ASIM KARDEŞİM DE MİLLETVEKİLLİĞİ YOLUNDA İLERLEMEK VE NİRVANA YAPMAK İÇİNDEN GEÇMİŞ AKP DEN HAYIR YOK.....

Misafir Avatar
İsmail 2023-10-11 21:47:47 @YİNE BEN

İki partiylede işim olmaz aslında ikisininde Bi farkı yok davet sebebi bahçelinin klasik otomobil tutkusundan olabilirmi

Beğenmedim! (0)