Milletvekili Kavuncu ve Başkan Sülük bayrak töreninde

Ülke genelinde okullarda bayrak töreni ve İstiklal Marşı okunması programına AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu ile İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük te katıldı.

11 Ocak 2021 Pazartesi 11:23
Milletvekili Kavuncu ve Başkan Sülük bayrak töreninde

Milli Eğitim Bakanlığı’nın bugün ülke genelinde tüm okullarda bayrak töreni ve İstiklal Marşı okunması kararının ardından, Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı ‘Haydi Çorum’ çağrısında bulunmuştu.

Çağrıya karşılık veren isimlerden birisi de AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu oldu. Kavuncu, ikametgahına en yakın okul olan Çorum Süheyb-i Rûmi İmam Hatip Ortaokulu’nda törene katılarak İstiklal Marşı okudu. Kavuncu, konuya ilişkin paylaşımında, “Covit19 salgını nedeniyle uzunca bir süredir maalesef okullarımızda okuyamadığımız İstiklal Marşımızı Çorum Süheyb-i Rûmi İmam Hatip Ortaokulumuzda okul idarecilerimiz, öğretmenimiz, okul aile birliği başkanımız, okul personelimizle birlikte gururla okuduk. Okullarımızın gerçek sahipleri öğrencilerimizle hep birlikte, bir arada coşku ve gururla okumak niyazıyla inşallah."dedi.

ALİ SÜLÜK İSKİLİP’TE TÖRENE KATILDI

Öte yandan Çorum’un İskilip ilçesinde Azmimilli İlköğretim Okulunda düzenlenen törene,  Belediye Başkanı Ali Sülük ile belediye birim amirleri katıldı. Sülük, İstiklal Marşı hep birlikte İstiklal Marşı’nı okuduktan sonra okul idarecileriyle bir araya gelerek taleplerini dinledi.

Belediye Başkanı Dr. Halil ibrahim Aşgın ise, merkez Albayrak İlkokulu'nda bayrak törenine katılarak idareci ve personelle İstiklal Marşı okudu.

Son Güncelleme: 11.01.2021 13:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.