Muhasebe Haftası kutlamaları başladı

1-7 Mart Muhasebe Haftası kutlamaları başladı.

01 Mart 2016 Salı 13:01
 Muhasebe Haftası kutlamaları başladı

1-7 Mart Muhasebe Haftası kutlamaları başladı.

Çorum Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMO) tarafından Muhasebe Haftası nedeniyle Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu.


Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından SMMO Başkanı Muzaffer Yıldırım, muhasebeciler adına anıta çelenk sundu.


Günün anlam ve önemi ile ilgili açıklama yapan SMMMO Başkanı Muzaffer Yıldırım, muhasebecilerin ve mali müşavirlerin yaptıkları görevlerin kamu maliyesine ve ekonominin gelişimine önemli katkılar sunduğunu belirtti.


Muhasebecilik ve mali müşavirlik mesleğinin, önemli sorunları olduğunu da ifade eden Yıldırım, konuşmasına şöyle devam etti:


‘EKONOMİK GELİŞİME ÖNEMLİ KATKILAR SAĞLIYORUZ’


“Meslektaşlarımızın yaptıkları görevler, kamu maliyesine ve ekonominin gelişimine önemli katkı ve enformasyon sunmaktadır.


İşletmelerin muhasebe ve denetim sistemini gerçekleştiren, devletin vergi gelirlerinin arttırılmasına katkı sunan ve devlet kurumlarının işleyişine yardımcı olan muhasebecilik ve mali müşavirlik mesleği, önemli sorunlar içerisinde bulunmaktadır.


Muhasebe ve denetim mesleğinin mensupları olan bizler, sürekli ertelenen ve büyüyen sorunlarımızın artık çözülmesini istiyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada sorunlarımızın çözümünde ilk tercihimiz diyalog ve uzlaşma olacaktır. Taleplerimizi belirlerken ve sunarken her zaman önceliğimiz ülkemizin çıkarları olmuştur ve olmaya devam edecektir.”

 



Son Güncelleme: 01.03.2016 13:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.