Muhtar'dan Erdoğan'a mektup

Ulukavak Mahallesi Muhtarı Hanefi Özdemir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hitaben yazdığı mektubunu, Cumhurbaşkanı'na teslim etti.

22 Ocak 2016 Cuma 23:26
Muhtar'dan Erdoğan'a mektup

Ulukavak Mahallesi Muhtarı Hanefi Özdemir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hitaben yazdığı mektubunu, Cumhurbaşkanı'na teslim etti.

Osmancık Caddesi üzerindeki üst geçidin yeniden yapılması ile ilgili destek isteyen Özdemir, mektubunda ayrıca internet kafelere giden küçük çocukların durumuna ve kaçak sigara satışı yapanlarla mücadeleye değindi.

19. Muhtarlar Buluşması için Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne davet edilen Çorumlu muhtarlarla birlikte Ankara'ya giden Ulukavak Mahallesi Muhtarı Hanefi Özdemir, mahallesinin problemleriyle ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a mektup verdi.

Özdemir, mektubunda 7-8 yaşındaki çocukların  internet kafelere gidişini ele alırken, ikinci olarak da kaçak sigara satışı ile ilgili tespitlere yer verdi. Son olarak Osmancık Caddesi üst geçidini mektubuna konu eden Hanefi Özdemir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a elden teslim ettiği mektubunda şunları dile getirdi, "Kıymetli Cumhurbaşkanım, öncelikle zatı alinize %87'lik bir oranla gönülden destek veren Çorum Ulukavak Mahallesi sakinlerinin selam ve dualarını iletiyorum. Bizlere devletin bu yüce makamının kapılarını sonuna kadar açan ve bu makamları millete adayan şahsınıza, duacı ve minnettar olduğumuzu bilmenizi istirham ederim.

Değerli Cumhurbaşkanım, bu fırsatla birlikte, size mahallemin bazı sorunlarını aktarmak  istiyor ve çözümü için destek olmanızı arzediyorum. Öncelikle, internet kafelerde yaşı 7-8 olan çocuklar, 20-25 yaşındaki gençlerle aynı mekanı paylaşıyor. Ne yazık ki bu ortamlar çocuklarımızı ahlaken çökertir hale geldi. Bu milletin evlatlarının, derin bir bataklığa girip tamamen kaybolmadan kurtarılması için çok acil tedbir alınmalı.

İkinci iletmek istediğim konu, ilimizde ve özellikle mahallemde yaygın olarak devam eden kaçak sigara satışlarıdır ki, bu kaçak sigara satan yerler gençlere uyuşturucu hap satışlarının kılıfı halini aldı.

Ayrıca ilimiz Osmancık Caddesi üzerine inşa edilmiş olan üst geçit, mimari açıdan bölge ihtiyacına tam olarak cevap veremediği gibi, mühendislik yanlışlıklarının sebep olduğu ölümlü yaya kazalarına neden olmaktadır. Söz konusu üst geçit, yaya geçişlerine elverişli olmayıp, yayanın direkt olarak yol ortasında kalmasına neden olan bir mimari barındırmaktadır.

Zatınızın, aktardığım bu konulara ilgi gösterip, nüfusu 54 bin üzerinde olan mahallemizi daha yaşanılır hale getireceğine inancım tamdır. Saygı ve hürmetlerimle."


Son Güncelleme: 23.01.2016 12:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.