Muhtarlar Belediye’de

Merkez mahalle muhtarları Çorum Belediyesi’ni ziyaret etti.

18 Kasım 2019 Pazartesi 12:04
Muhtarlar Belediye’de

Merkez mahalle muhtarları Çorum Belediyesi’ni ziyaret etti.

Ziyarette muhturların yanı sıra Başkan Yadrdımcıları İsmail Yağbat, Lemzi Çöplü ve Muhtarlıklar Müdürü Mustafa Kanat da hazır bulundu.

Belediye Başkanı Halil İbrahim Agşın, muhtarların ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamada, “Milleti ve devleti temsil gibi önemli bir görevi yürüten merkez mahalle muhtarlarımıza ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Biz birlikte Çorumuz, bu şehri beraber güzelleştireceğiz.” ifadelerine yer verdi.

İKİ MUHTAR YOKTU

Geçtiğimiz hafta baz istasyonu tartışmaları ile gündeme damga vuran Ulukavak Mahallesi Muhtarı Hanefi Özdemir’in ziyarette yer almadığı dikkatlerden kaçmadı. Öte yandan Üçdutlar Mahallesi Muhtarı Mehmet Bölükbaşı'nın da mazaret bildirerek ziyarete katılamadığı öğrenildi.

BELEDİYE’DEN AÇIKLAMA

Öte yandan Çorum Belediyesi’nde muhtarların ziyareti ile ilgili açıklama yapıldı.

Merkez Mahalle Muhtarları’nın Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’a teşekkür ziyaretinde bulundukları belirtilerek, tüm mahallelere eşit hizmetten duyulan memnuniyetin dile getirdiği ifade edildi.

Şehrin güzelleşmesi adına muhtarlarla istişare ile çalıştıklarını ifade eden Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın “Biz bu şehirde başarılıysak bunu muhtarlarımızla sağlayabiliriz. Şehri bir bütün olarak görüyoruz. Ancak siz mahallelerinizi kılcal damarlarına kadar biliyorsunuz. Ben mahallelere gittikçe, muhtarlarımızla sohbet ettikçe muhtarlarımızın mahallelerine ne kadar hakim olduğunu görüyorum. Biz bir şey başaracaksak muhtarlarımızla başaracağız. Bizim her hareketimizde tek önderimiz peygamber efendimizdir. O nasıl yapmışsa, nasıl davranmışsa öyle yaparız. Peygamber efendimiz asla ayrım yapmamıştır. Kabenin anahtarını bile liyakatten dolayı bir gayri müslüme vermiştir. Biz de ayrım yapmadan çalışmaya gayret ediyoruz. Biz ilk başladığımızda “ALİ” olacağız demiştik. Bizde %100 Adil, Liyakatli ve istişare ile çalışacağız. Adayken söylediğimiz bütün sözlerin arkasındayız. İtfaiyeye 9 personel alacağız. Biz bunu bütün Türkiye’ye ilan ettik. Müracaatlar başladı, sınav komisyonuna da Üniversiten uzman hoca koyduk. Mahallelere gelmemiz, muhtarlarla görüşmelerimiz hep bundan dolayı. Biz yanlış yapmak istemiyoruz. İstişare ile iş yapmak istiyoruz. Muhtarlarımızdan gelen talepler doğrultusunda adaletle hizmet etmeye devam edeceğiz. bu duruşumuzda kıl kadar bir değişme söz konusu değildir. Bütün muhtarlarımızın burada olması bana onur verdi, gurur verdi. Bu birlikteliğimiz şehrimize yapacağımız hizmetlerle taçlanarak, artarak devam edecek. Ziyaretiniz için kalbi şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

‘İLGİNİZE TEŞEKKÜR EDERİZ’

Mahalle muhtarları adına kısa bir konuşma yapan Karakeçili Mahallesi Muhtarı Mehmet Aydın, seçildikleri günden bu zamana kadar kendilerine ve mahallelerine gösterdiği ilgiden dolayı Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’a teşekkür etti. Aydın “Mahallemize göstermiş olduğunuz ilgi, alaka, alçak gönüllüğünüz ve mütevazi davranışınız için teşekkür ediyorum. Her aradığımızda gerek size gerekse başkan yardımcılarımıza ulaşabiliyoruz. Dertlerimizle yakından ilgileniyorsunuz. Muhtarlıkları müdürümüze de ayrıca teşekkür ediyoruz. O da bizimle yakından ilgileniyor” diye konuştu.

‘HİÇBİR MAHALLE AYIRT EDİLMİYOR’

Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Fevzi Şeker ise her mahalleye aynı şekilde hizmet gittiğini belirterek “Hiçbir mahallemizi ayırt etmiyorsunuz. Yaklaşımınız bizlere ve tüm mahallelere aynı noktada. Biz bunun için de sizlere bir kez daha teşekkür ediyoruz”ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 18.11.2019 17:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
DURUM 2019-11-19 08:03:35

VAZİYETİ ve KARİZMAYI DÜZELTME MAKSATLI OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜM.

Avatar
Olmamış 2019-11-19 09:15:13

Hanefi yok. Nerde. Niye gelmemiş?

Avatar
karakuş 2019-11-18 15:54:43

show devam ediyor, bir daha ki fotoğraflar da vekiller de olsun darılırlar başkan bey.

Avatar
yorumcu 2019-11-18 15:56:12

Eğer Hanefi Özdemir kasıtlı çağrılmadı ise Aşgın Edebali'nin nasihatını 19 defa okusun. Davet edilip kasıtlı gelmedi ise de Hanefi Özdemir'in ayıbı.

Avatar
Binevler 2019-11-18 19:03:26

Uctutlar mahallesi binevler icin elinizden geleni yapin lutfen.ya kendine has bir mahalle olsun muhtarligi ayri yada goz ardi etmeyin lutfen artik

Avatar
Yurt 2019-11-20 23:26:46

Hayırdır başkan bey boy gösterisi mi yapıyorsunuz. Nedir bu boş işlerle uğraşmanız.