Normalleşme sonrası Çorum

Çorum’da tam kapanma sonrası cadde ve meydanlarda dikkat çeken yoğunluk oluştu.

17 Mayıs 2021 Pazartesi 17:16

Çorum’da tam kapanma sonrası cadde ve meydanlarda dikkat çeken yoğunluk oluştu.

Türkiye genelinde korona virüs vaka sayılarının artmasıyla beraber 29 Nisan’dan itibaren tam kapanma sürecine geçilmişti. Bugünden itibaren kontrollü normalleşmeye geçilmesiyle sokağa çıkma kısıtlaması da hafta içi belli saatlerde yeniden kaldırıldı.

Tam kapanma sonrasının ilk gününde Çorum'un Sungurlu ilçesinde ana caddelerde oluşan yoğunluk gözlerden kaçmadı. Havanın da ısınmasıyla birlikte vatandaşlar sokağa akın etti. Vatandaşlar bankalar önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Zaman zaman metrelerce olan kuyrukta vatandaşların sosyal mesafe kurallarını ise dikkat etmediği gözlendi.

Öte yandan tam kapanma sürecinin sona ermesiyle birlikte ilçedeki esnaflarda kepenklerini açarak tekrar işbaşı yaptılar.

İHA
 

Son Güncelleme: 17.05.2021 17:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hükümet bunu düşünemiyor mu sizce? 2021-05-17 18:41:14

Bu ne perhiz, ne lahana turşusu. Devlet yasaklamayı yanlış yaptı. Bunnun yanluşlığını bilmeyen hükümetlik yapmasın abi. Milletin sokaklaea döküleceğini anlamamak için kör olmak lazım. Yine aynı tas aynı hamam. Ne değişti, hiç bir şey. Olan esnafa, işçiye vatandaşa oluyor. Şimdi sağlık sisteminiz düzeldi mi yani. Koskoca SIFIR size yuh olsun. Enflasyon fırladı, maaşlar eridi. Emekli sürünüyor. İşçi çifçi berbat halde. Bide seçim isteyen ahmaklar var. Seçimde olsa hiç bir şey değişmez. Akp yine aynı akp, chp si diğerleri ise bunlardan bi cacık olmaz abi. Millet sıkıştı. Yüklenecek, fırlayacak bir parti ve lider arıyoruz artık.

Avatar
Diriliş 2021-05-17 18:30:01

Olacağı söylüyorum haziran 1 itibari ile %50 tekrar artis olacak vakalarda. Tekrar kapanma icin careler düşünülebilir. Bu görüntülerle. Bu 15 günlük surecte asi olmayanları ikna edip asi yapılan sayısını artırmak lazım. Daha kötü durumla karşılaşmamak adına....

Avatar
Dirilişe 2021-05-17 22:08:46

Dalgamı geçiyon kardeşim aşı nerde de insanları aşı olmaya ikna ediyorsunuz.