Olçok'tan 'Erdoğanlı' mesaj

Cevat Olçok, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ince mesaj verdi

07 Aralık 2019 Cumartesi 11:14
Olçok'tan 'Erdoğanlı' mesaj

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan  hemşehrimiz Erol Olçok'un kardeşi Cevat Olçok, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret ettiği bir kareyi paylaşarak soyadı tartışmalarıyla gündeme gelen Nihal Olçok'a göndermede bulundu.

Merhum Erol Olçok’un eski eşi Nihal Olçok’un Ahmet Davutoğlu’nun yeni kurduğu partiye katılmasının ardından Olçok ailesi, hafta içinde yazılı bir açıklama yaparak, "Olçok Ailesi olarak, Nihal Hanım'ın 'Olçok' soyadını kullanmasına rıza göstermediğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız" demişti.

Cevat Olçok, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda da Nihal Olçok’a göndermede bulundu. Erol Olçok’un evlatları Cahar Şamil ve Emir Dursun’un Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la birlikte fotoğrafını paylaşan, ayrıca aynı karede Erol Olçok’lu fotoğrafın da yer aldığı karenin altına Cevat Olçok, ''İnsan vefadır, ‪İnsan duruştur, İnsan dünü unutmamaktır... ‪“Beden ölür, çürür, cana bakın siz. Kim kiminle yürür, ona bakın siz. Bırakın dönsün dönme dolaplar. Haktan hakikatten yana bakın siz.” yazdı. Olçok bu paylaşımı ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’la birlikte oldukları mesajını verdi.

Son Güncelleme: 08.12.2019 14:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2019-12-07 11:18:26

Menfaatler acıyı bile örtebiliyormuş demek ki.

Avatar
Yusuf 2019-12-07 13:00:45

Nihal hanım başka partili olabilir. Hazmedemiyorlar. Demokrasi ve farklı düşünmeye tahammülsüzlük var

Avatar
Yasemin 2019-12-08 03:31:05

Oğlunun şehit olduğu değerlere saygı göstersin acılı anne