Pazartesi bazı caddelerde park yasağı var

Çorum İl Emniyet Müdürlüğü, 25 Mart Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Çorum mitingi nedeniyle bazı caddelere park yasağı getirdi.

22 Mart 2024 Cuma 22:14
Pazartesi bazı caddelerde park yasağı var

Çorum İl Emniyet Müdürlüğü, 25 Mart Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Çorum mitingi nedeniyle bazı caddelerde araç parkına müsade edilmeyeceğini açıkladı.

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada; "25 Mart 2024 Pazartesi günü Cumhurbaşkanımız İlimizi ziyaret edeceğinden gerek güvenlik önlemleri, gerekse vatandaşlarımızın trafikte zorluk yaşamamaları amacıyla Gazi, İnönü, Ilıca Caddesi, Akşemseddin Caddeleri ile Tuzcular Kavşağı'ndan Çorum Belediyesi istikametine araç parklarına müsaade edilmeyecektir. Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları için yukarıda belirtilen caddelerde 25 Mart 2024 Pazartesi günü saat 00.00 itibari ile araç park etmemeleri hususu kamuoyuna saygı ile duyurulur." ifadelerine yer verildi.

Son Güncelleme: 25.03.2024 12:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Majesteleri geliyor 2024-03-23 08:39:57

Sayin mejesteleri geliyor diye hayat duruyor. Bu neyin korkusu. Iste sirf bu yuzden oy vermemek lazim bu zihniyete. Yerel secimlerde Corum ve Istanbul adayi icin oy isteyecek ama yerel yonetim caddeleri trafige kapatiyor. INSALLAH boyunuzun olcusunu alirsiniz bu secimde

Avatar
Bence 2024-03-23 23:47:08

Park yasağı hep olmalı, tramvay yapılmalıdır