Polis anonsla uyardı

Çorum’da 17 günlük tam kapanmanın içerisinde bulunan Ramazan Bayramı'nda polis ekipleri vatandaşı anonslarla uyardı.

14 Mayıs 2021 Cuma 21:46
Polis anonsla uyardı

Çorum’da 17 günlük tam kapanmanın içerisinde bulunan Ramazan Bayramı'nda polis ekipleri, trafiğe çıkan araçlara ve yayalara yönelik denetimlerini sürdürdü. Sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal edenler hakkında tutanak tutuldu.

Çorum’da  29 Nisan Perşembe akşamı saat 19.00'da başlayan ve 17 Mayıs Pazartesi sabah saat 05.00'e kadar devam edecek olan sokağa çıkma kısıtlamasının içerisinde bulunan Ramazan Bayramı'nda, polis ekipleri denetimlerini aralıksız sürdürdü.

Polis ekipleri il genelinde yaptığı denetimlerde, sürücüleri ve vatandaşları durdurarak belge ve izin kontrolü yapıldı. Sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal edenler hakkında tutanak tutuldu. Öte yandan Ekipler cadde ve sokaklarda gezen yayaları evlerine gitmeleri hususunda anonslarla sık sık uyardı.

KAYNAK: YUSUF ÇINAR/ÇORUM DHA
 

Son Güncelleme: 15.05.2021 14:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kim kapandı 2021-05-16 18:54:11

Kim kapandı belli değil. Herkes sokakta idi; kapanan sanırım tek bendim.